MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Başkan Altınok Öz, Karlıktepe mahalle sakinleriyle bir araya geldi
Başkan Altınok Öz, Karlıktepe mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi tarafından yapılan Karlıktepe Mahallesi Çamdibi Sokak’ta bulunan parkta mahalle sakinleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

 

Kartal Belediye Meclisi tarafından oy çokluğuyla kabul edilen ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nden onay bekleyen ‘Bahçıvan Ayhan Işık Parkı’nda mahalle sakinleriyle sohbet etti. Kahvaltıya; Kartal Belediyesi Başkanı Yardımcısı Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ömer Fethi Gürer, Ali Apaydın, Belediye Meclis üyesi Perihan Sevim, Nihal Kormaz, Mehmet Tirgil, Hüseyin Tozkoparan, Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Zorgül, Karlıktepe Mahalle Muhtarı Dursun Sınırtaş, belediye birim müdürleri ve Karlıktepe Mahalle sakinleri katıldı.

altinok-karlitepe-sakinleriyle-bulustu

Karlıktepe mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Altınok Öz, mahallenin sıkıntılarını ve dertlerini dinledi. Karlıktepe Mahallesi sakinleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Altınok Öz, “Güzel bir gün. Kıyı köşenin halkın kullanımına açılmış olması güzel bir belediyecilik olayı, memnunuz. Kartal Belediyesi personeli ve Karlıktepe halkıyla birlikte kahvaltıda buluştuk.” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Altınok Öz, çocukların sevgi gösterisi ve ilgisiyle karşılandı. Çocuklarla sohbet edip, onların isteklerini dinledi, sorularını yanıtladı.

Galeri
📆 29 Temmuz 2015 Çarşamba 15:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR