MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ : “KARTAL’IN SORUNLARINI MUHTARLARLA BİRLİKTE ÇÖZÜYORUZ”
BAŞKAN ALTINOK ÖZ : “KARTAL’IN SORUNLARINI MUHTARLARLA BİRLİKTE ÇÖZÜYORUZ”
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Kaymakamlığı’nın 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Anadolu Adalet Sarayı’nda düzenlediği kahvaltıya katıldı.

Kahvaltıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra Kartal Emniyet Müdürü Efkan Korkmaz, MHP İlçe Başkanı Metin Özüpek, Kartal CHP İlçe Başkan Yardımcısı Özer Aydın, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ali Apaydın, Nuran Keriş, Kartal Müftüsü Mustafa Baytar, İlçe Seçim Müdürü İncilay Tahtacı, Anadolu Yakası Ayedaş Genel Müdürü, İsmail Hakkı Yağcıoğlu, Kartal Cemevi Başkanı İsmail Saçlı, Kartal Belediyesi Meclis üyeleri, Kartal Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Coşar ve mahalle muhtarları, Kartal Kent Konseyi Başkanı Demet Sungurtekin, Spor Kulübü Başkanları ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

Kartal Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Coşar, kendilerine gösterdiği ilgi için Başkan Altınok Öz’e teşekkür ederek Kartal figürlü heykelcik takdim etti. Coşar, “2009’da göreve geldiğinden bugüne her ay düzenli olarak bizlerle bir araya gelerek Türkiye’de bir ilke imza atan Başkanımız Altınok Öz’e, bize verdiği destek için teşekkür ederiz” dedi.

“2009’dan bu yana her ay muhtarlarla toplantı düzenliyoruz”
unnamed-14 unnamed-13

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ise yaptığı konuşmada “Sandıktan tek başına çıkan üç kurum var. Muhtarlık, Belediye Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığı. Muhtarların yetkisi gittikçe azalıyor. Muhtarlar, mahallesinde oturanın sayısını biliyordu, o yetki elinden alındı. Bu zor görevi başarıyla yürüten muhtar arkadaşlarımın gününü kutluyorum. Kartal Belediyesi olarak katılımcı belediyecilik anlayışı ile 2009 yılının Nisan ayından bu yana her ayın ilk Cumartesi günü muhtarlarımla toplanarak Kartal’ın sorunlarını konuşuyoruz. Bu işbirliğinin sizler için de devam etmesi çok önemli” dedi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, daha sonra Yakacık Çarşı Mahallesi Muhtarı Sebahattin Çetin Turan’a yarım asırlık hizmetlerinden dolayı Kartal figürlü heykelcik takdim etti.

Galeri
📆 21 Ekim 2016 Cuma 09:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR