MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Başkan Altınok Öz, Mahalle Birim Başkanları ve Meclis üyeleriyle bir araya geldi
Başkan Altınok Öz, Mahalle Birim Başkanları ve Meclis üyeleriyle bir araya geldi
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Meclis üyeleri ve Mahalle Birim Başkanları ile bir araya geldi.
Kartal Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya Başkan Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra Meclis Başkan vekili Ali Ekber Şahin, Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Refika Öztürk, Başkan Danışmanı Haydar Oğuz, Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Zorgül,  Belediye Meclis üyeleri ve Mahalle Birim Başkanları katıldı.
Toplantıda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Stadı’ndan numune aldıklarını söyleyerek şöyle konuştu: ” Kartal Stadı’ndan numune aldık. Stat çürük. Stat’ı yıkacağız. “dedi.

Heykel sempozyumu yapacağız

Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda heykel sempozyumunu yapacağının altını çizen Başkan Altınok Öz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Heykel sempozyumunu yapacağız. Bu yıl, heykel sempozyumunda bize müracaat eden 398 eser ile ilgili jürilerimiz 10 yabancı ve bir Türk heykeltıraş sanatçılarının eserlerini seçecek.”

22 Temmuz’da Rauf Denktaş heykelinin açılışı yapılacak

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş’ın heykelinin açılışının 22 Temmuz’da yapılacağını belirten Başkan Altınok Öz, “Ercan Havaalanı’nın önünde bulunan göbekte Rauf Denktaş heykelini Kartal Belediyesi olarak devlet töreniyle açtık.  Kıbrıs’ta açılışını yaptığımız Rauf Denktaş heykelinin bir benzerini de Uğur Mumcu’ya yaptırdık. Açılışı Denktaş ailesinin katılımıyla 22 Temmuz’da yapacağız.” dedi.

Meydan projelerimize devam edeceğiz

Kartal’da meydan projelerinin devam edeceğini vurgulayan Başkan Altınok Öz, Ceviz Meydanı projesinin de ihalesi yapıldığını belirterek şöyle devam etti: “Kartal’da meydan projelerimize devam edeceğiz. Cevizli Meydan projesinin ihalesi yapıldı. Sözleşme aşamasında. Bu dönem yapacağız. Cevizli Meydan projesine başlamış olup, Cevizli Meydan projesini belirli bir noktaya getirdiğimizde Uğur Mumcu Meydan projesine de bakacağız.”

Toplantı Kartal Belediyesi Meclis üyesi Avukat Perihan Sevim’in doğum günü kutlamasıyla sona erdi.

📆 15 Haziran 2015 Pazartesi 10:07   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR