MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ OKULLARIN BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
BAŞKAN ALTINOK ÖZ OKULLARIN BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Fen İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak ile İlçedeki okulları ziyaret etti.

 

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen boya badana, bakım onarım ve tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak ile beraber Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan ve Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu’nu ziyaret etti. Başkan Altınok Öz’ü okul bahçesinde Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz ve Okul Müdürü Recep Yılmaz Özek karşıladı. Milli Eğitim Müdürü ve okul yöneticileri ile sohbet eden Başkan Altınok Öz, okulu gezerek yapılan tadilat, bakım onarım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Altınok Öz, Kartal Belediyesi olarak Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı resmi okullara, yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında; asfalt serimi, çatı tamiratı, bakım onarım, boya badana yardımında bulunduklarını belirterek her yıl olduğu gibi okullara desteklerinin devam edeceğini söyledi.

 

Her yıl eğitim hizmetlerine büyük katkıda bulunan Kartal Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılında da Kartal’da ihtiyacı olan okulların asfalt serimi, çatı tamiratı, bakım-onarım, boya-badana ihtiyacını karşıladı.

 

Öğrencilerin temiz bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla ilçedeki Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilkokul, ortaokul ve liselerin; dış cephe, iç cephe, yağlı boya, asfalt serimi, çatı tamiratı gibi bakım-onarım ihtiyaçlarını karşılayan Kartal Belediyesi, okullardaki çalışmalarına devam ediyor.

 

“Kartal Belediyesi olarak okullara desteğimiz devam edecek”

 

Öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim alabilmeleri için, eğitime her fırsatta destek olduklarını dile getiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, “Her yıl, okulların fiziksel şartlarını iyileştirmek için geleneksel hale getirdiğimiz; okul bahçelerine asfalt serimi, çatı tamiratı, bakım-onarım, boya-badana yardımlarını bu yıl da yapıyoruz. Kartal Belediyesi olarak, 2009 yılından itibaren okullara olduğu gibi birçok alanda kamu kurum ve kuruluşlarına destek olduk. Desteğimizi bundan sonra da devam ettireceğiz.” dedi.

 

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz ve Uğur Mumcu Milli Eğitim Vakfı Okul Müdürü Recep Yılmaz Özek; gerçekleştirdiği ziyaretten ve okullara verdiği destekten dolayı Başkan Altınok Öz’e teşekkür etti.

 

 

 

📆 13 Ağustos 2015 Perşembe 09:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR