MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ PERSONELİNİN YENİ YILINI KUTLADI
BAŞKAN ALTINOK ÖZ PERSONELİNİN YENİ YILINI KUTLADI

BAŞKAN ALTINOK ÖZ PERSONELİNİN YENİ YILINI KUTLADI

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 2016 yılının son mesai gününde belediye personeli ile bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün Kartal Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nda yeni yıl dolayısıyla düzenlediği toplantıya; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Kartal Belediyesi İştirak şirketlerinin yöneticileri, birim müdürleri ve Kartal Belediyesi personeli katıldı. Programda Kartal Belediyesi Başkan Yardımcılarından, memurlardan ve işçilerden birer temsilci yeni yıl ile alakalı beklenti ve temennilerini birer konuşma yaparak dile getirdi.

 

“KARTAL’IN MARKA DEĞERİ YÜKSELİYOR”

 

Başkan Altınok Öz, burada yaptığı konuşmada:“Sevgi koşula bağlı değildir. Çocuğunu seviyorsan, istediğin kalıpta olmadı diye çocuğunu reddetmeyeceksin. İstediğin şartlara uymadı diye evlatlıktan reddetmeyeceksin. Bizlerin görevi insanları, toplumu doğru yönlendirmek, doğru mesajlar vermektir. Kaybedilenin, yerine geri gelmesi mümkün değildir. Bir; vaktimizin, iki sağlığımızın kıymetini bilelim.” dedi. Sizlere Belediye olarak çok iyi noktada olduğumuzu söylemek istiyorum diyen Başkan Altınok Öz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’de bir ekonomik kriz var. Ama bu kriz Kartal’ı etkilemiyor. Satışlar iyi, Kartal’ın ekonomisi iyi. Sekiz yıl önce Kartal Maltepe’nin neresinde diye soruyorlardı. Şimdi projelere dair soru sorduklarında; ‘Kartal’da değil mi projeniz?’ diye soruyorlar. Kartal’ın marka değeri her geçen yükseliyor. Bunu hep birlikte, el birliğiyle yaptık. Çok doğru şekilde adımlar atarak bu seviyeye geldik. Bu yüzden hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.”

 

BAŞKAN ALTINOK ÖZ’DEN BİRLİK MESAJI

Başkan Altınok Öz konuşmasının devamında Türkiye’nin her türlü etniksel ve dinsel ayrışmadan uzak durması gerektiğini, devletin devamlılığı için bunun çok kritik olduğunu belirtti. Başkan Altınok Öz, “Zaman zaman hükümetler yanlışlar yapabilir. Yanlış politikaları hayata sürebilir. Bu yanlış politikalardan dolayı da sıkıntılar yaşanabilir. Önemli olan, ülkenin ve devletin devamlılığıdır. Ülkelerin ve devletlerin kendilerine ait refleksleri vardır. O refleksleri gösterir. Atılan bombalar, yapılan suikastlar yüreğimizi acıtıyor; ama şunu unutmayalım ki 78 milyon nüfuslu bir ülkede yaşamak ve var olmak için bazı bedeller ödenmelidir. Bunlar bizi yılgınlığa düşürmemelidir. Birbirimizi negatif noktaya doğru yürütmeden birlikte yaşamalıyız. Bunun yolu her türlü; etniksel, kimliksel, dinsel ayrışıma gitmeden birbirimizle konuşarak, birbirimizi ikna ederek, çatışarak değil, kutuplaşarak değil, anlaşarak bir yere varmaktır.” ifadelerini kullandı.

 

Galeri
📆 02 Ocak 2017 Pazartesi 09:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR