MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Genel, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ’DEN ÇOCUKLARIN PARK İSTEĞİNE ANINDA CEVAP
BAŞKAN ALTINOK ÖZ’DEN ÇOCUKLARIN PARK İSTEĞİNE ANINDA CEVAP

Kartal Mehmet Hilmi Altay İlkokulu 2-D sınıfı öğrencileri, hazırladıkları bir proje kapsamında Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.

 

Ziyaret, Okul Müdürü Mustafa Çelik, sınıf öğretmeni Erhan Türkmen, öğrenci velisi Mehtap Kartal ile 2-D sınıfı öğrencilerinden Salih Furkan Yıldız, Duru Kilit, Sude Naz Aslan, Ecrinsu Girgin, Mert Efeoğlu, Ecrin Polat, Işıl Demirönal, Kübra Sadıç ve İlayda Yücel tarafından gerçekleştirildi. Ziyarette ilkokullu minikler, Türkçe dersi kapsamında hazırladıkları mektupları Başkan Altınok Öz’e okudu. Okullarında park olmadığını belirten minikler, bu isteklerini de mektup yoluyla Başkan Altınok Öz’e iletti.

 

“En Kısa Zamanda İsteklerinizi Yerine Getirmek İçin Çalışacağız”

 

İlkokul öğrencilerinin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Altınok Öz, miniklerin okudukları mektuplardaki park isteklerine anında cevap vererek, yetkililere gerekli talimatları verdi. Başkan Altınok Öz, “Sevgili 2-D sınıfı öğrencileri, bugün ziyaretime gelerek beni çok mutlu ettiniz. Arkadaşlarınıza da selamlarımı iletin. Hepinizin gözlerinden öpüyorum. En kısa zamanda isteklerinizi yerine getirmek için çalışacağız. Sizleri sınıfınızda da ziyaret etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

Başkan Altınok Öz İle Minik Misafirleri Arasında Renkli Diyalog

 

Ziyaretin devamında Başkan Altınok Öz, bu çok özel misafirlerine belediye binasını gezdirdi, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlkokul öğrencilerini belediyenin Sosyal Medya ekibiyle de tanıştıran Başkan Altınok Öz, burada miniklerle uzun süre sohbet ederek, sosyal medya çalışmalarını anlattı. Öğrencilerin Başkan Altınok Öz ile uzun sohbeti, renkli dakikalar yaşanmasına neden oldu

Galeri
📆 12 Mayıs 2017 Cuma 16:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR