MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Manşet, Sancaktepe, Toplum » Başkan Erdem, Güreş Eğitim Merkezi inşaatı işçileri ile yemekte buluştu
Başkan Erdem, Güreş Eğitim Merkezi inşaatı işçileri ile yemekte buluştu

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Sancaktepe Emek Mahallesi’nde yapımı devam eden Güreş Eğtim Merkezi inşaatını gezerek burada görev yapan işçilerle öğle yemeğinde buluştu.
Belediye Başkanı İsmail Erdem, ziyarette yaptığı konuşmada, Sancaktepe Belediyesi olarak Ata sporumuz güreşe olan yatırımların hız kesmeden devam edeceğinin müjdesini verdi. Başkanımız Erdem, yakın zamanda hizmete girecek olan ve içinde 100 yataklı Güreş Eğitim Merkezi, Yüzme Havuzu, Spor ve konferans salonunun yer alacağı tesisde geleceğin olimpiyat şampiyonu güreşçilerin yetişeceğini ve böylesine muhteşem bir eseri ata sporumuz güreşin hizmetine sunacak olmalarının gururunu yaşadığını belirtti.

Böyle bir projenin altına imza attığı için Başkan İsmail Erdem’e minnet duyduklarını dile getiren Türkiye Güreş Federasyon Başkanı Musa Aydın, “Biz de elimizdeki bütün imkanları sonuna kadar seferber edeceğiz. İnanıyorum ki, bu salonda nice şampiyonlar ve efsane olacak güreşçiler mindere çıkacaktır. İnşaat tamamlandıktan sonra yapılacak müsabakaları heyecanla bekliyorum ve salonun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından burada görev yapan inşaat işçileri ile yemek yiyen ve hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Erdem ve Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, İnşaatı gezerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.


baskan-erdem-iscilerle-yemekte-bulustu1

Galeri
📆 24 Ağustos 2015 Pazartesi 12:55   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR