MENÜ ☰
ARTDUŞ
Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Etkinlikler, Gençlik, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » Başkan Eren Ali Bingöl, İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezuniyet Töreni’ne katıldı
Başkan Eren Ali Bingöl, İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezuniyet Töreni’ne katıldı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda gerçekleştirilen İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Denizcilik Fakültesi Mezuniyet Töreni, heyecan verici anlara sahne oldu. Fakültelerini başarıyla tamamlayan öğrencileri tebrik eden Başkan Bingöl, “Denizcilik sektörünün geleceğini şekillendirecek bu gençlerimizin başarılarına tanıklık etmek benim için büyük bir onur” dedi.

İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu ve İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Arslan’ın ev sahipliğinde düzenlenen törende şehitler adına denize çelenk bırakıldı. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı okundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı (UAB) Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar’ın da yer aldığı törene; AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl ve eşi Ayşegül Bingöl, Hizmet İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Salih Zeki Çakır, Büyükelçi Suat Hayri Aka, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Mustafa Bankaoğlu, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nafiz Arıca, denizcilik sektörü temsilcileri, öğretim görevlileri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende konuşma yapan İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu, sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok yerinde ülkemizi gururla temsil eden kaptanların, armatörlerin, mühendislerin, gemi işletmecilerinin ve akademisyenlerin Tuzla Kampüsü’nde ve Yüksek Denizcilik Okulu’nda eğitim aldıklarını vurguladı.

“GENÇLERİMİZİN BAŞARILARINA TANIKLIK ETMEK BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR”

Başkan Eren Ali Bingöl, mezuniyet töreniyle ilgili olarak şunları dile getirdi:

“Öğrenim hayatlarını başarıyla tamamlayarak geleceğe umutla bakan denizcilerimizi tebrik ediyorum. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Denizcilik Fakültesi 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’ne katılarak öğrencilerimizle bu gururlu günü paylaşmaktan mutluluk duyduk. Denizcilik sektörünün geleceğini şekillendirecek bu gençlerimizin başarılarına tanıklık etmek benim için büyük bir onur”

Mezuniyet töreni, denizcilik alanında yetişen yeni nesil profesyonellerin başarı dolu bir adım attıkları önemli bir gün olarak kayda geçti.

📆 04 Temmuz 2024 Perşembe 11:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR