MENÜ ☰
ARTDUŞ
Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Etkinlikler, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN VEFA ÖRNEĞİ..
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN VEFA ÖRNEĞİ..

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” nedeniyle Kartal Belediye başkanı Gökhan Yüksel ve beraberindeki heyet huzurevinde yaşlıları ziyaret etti.

CHP KARTAL GENÇLİĞİNDEN MÜZİK DİNLETİSİ

Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe gençlik kolları başkanı Caner Boz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Gençlik kollarının organize ettiği ve Partili üyelerin sahne aldığı etkinlikte bakım Merkezinde yaşayan vatandaşlar gönüllerince eğlendi..

CHP KARTAL İLÇE KADIN KOLLARIDA PROGRAMDAYDI

1 Ekim Dünya yaşlılar günü nedeniyle Yakacık bakım evinde düzenlenen programa ,Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Cendere Doğan ve yönetimi katıldı.

Cendere Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, bakım evi sakinlerine karanfil dağıttılar ..

Başkan Gökhan Yüksel’in öncülügünde ,Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün organizasyonunda gerçekleşen ziyarette Başkan Gökhan Yüksel yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ;ziyarettten duyduğu memnuniyeti dile getirdi .Yüksel , toplumumuzda yaşlılarımızı, sadece bir gün değil, her zaman hatırlamamız gerektiği gerçekliğinden hareketle bizleri bugünlere ulaştıran, tüm büyüklerimizin “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü”nü kutluyorum. Bu vesile ile yaşlılarımıza, duygularımızın yalnızca bu haftayla sınırlı olmadığını da belirterek ömürlerinin her gününü ve her anını, sağlık, mutluluk ve huzurla yaşamalarını diliyor, saygılar sunuyorum.”dedi.

Galeri
📆 01 Ekim 2024 Salı 17:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR