MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Çekmeköy, Genel, Manşet, Toplum » Başkan Hasan Can Bingöllü Hemşehrilerle Bir Araya Geldi
Başkan Hasan Can Bingöllü Hemşehrilerle Bir Araya Geldi
Başkan Hasan Can, Ümraniye Belediyesinin ev sahipliğinde Tantavi Sosyal Tesislerinde Bingöl İl Derneği (BİN-İL-DER) tarafından gerçekleştirilen Bingöl İlçe ve Köyleri Toplantısı’na katılarak Bingöllü hemşehrilerle bir araya geldi.

Başkan Hasan Can, Ümraniye Belediyesinin ev sahipliğinde Tantavi Sosyal Tesislerinde Bingöl İl Derneği (BİN-İL-DER) tarafından gerçekleştirilen Bingöl İlçe ve Köyleri Toplantısı’na katılarak Bingöllü hemşehrilerle bir araya geldi.

Toplantıya Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Bingöl İl Dernek Başkanı Halis Atar,  Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Asım Özaltun, Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Oktay Ediş, Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Yunus Ustahabipoğlu, Cumhuriyet Savcısı Mücahit Tanılır ve Bingöllü hemşehriler katıldı.

Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Oktay Ediş, dernek faaliyetlerinden bahsetti. Ümraniye Belediyesine ve Başkan Hasan Can’a tüm derneklere olduğu gibi Bingöllüler derneğine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Bingöl İl Dernek Başkanı Halis Atar da dernek faaliyetlerinden bahsederek, derneğe katkılarından dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı da bir konuşma gerçekleştirerek “Ümraniye Belediyesine ve Başkan Hasan Can’a derneğimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. İnşallah bu mücadeleden zaferle çıkacağız. Başkomutanımıza ve ordumuza muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Salim Çetinkaya; “Ümraniye’deki yüzlerce kalıcı eserden biri olan Tantavi Sosyal Tesislerimizde sizlerle olmaktan mutluyuz. Hepinize hayırlı geceler diliyorum” diyerek katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; birlik ve beraberliğin öneminden bahsederek “Bizler İslam coğrafyasındaki birliğimizin yanında gayrımüslimlerle de hoşgörü içinde, birlik içinde yaşayabilmiş bir ecdadın torunlarıyız. Fakat 1900’lü yılların başından itibaren araya sokulan fitne unsurları, bugün yine birliğimize kastediyor. Birliğimizi beraberliğimizi korumalıyız. Rabbim vatanımızı savunan Mehmetçiğin yardımcısı olsun; şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa diliyorum” dedi. Bingöl ve civarıyla ilgili anılarından bahseden Başkan Hasan Can, katılımcıları selamlayarak konuşmasını sonlandırdı.

Programın sonunda Başkan Hasan Can’a; Dernek Başkanı Halis Atar tarafından, dünyanın en iyi 2. balı seçilen Bingöl balı hediye edildi.

📆 06 Şubat 2018 Salı 12:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR