MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Başkan Hasan Can Cuma Namazı Sonrasında Vatandaşlara Çorba İkram Etti
Başkan Hasan Can Cuma Namazı Sonrasında Vatandaşlara Çorba İkram Etti
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Mustafa Avni Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından vatandaşlarla bir araya gelerek çorba ikram etti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Mustafa Avni Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından vatandaşlarla bir araya gelerek çorba ikram etti.

Her Cuma olduğu gibi bu Cuma da Başkan Hasan Can, namazın ardından vatandaşlarla bir araya gelerek, hasbihal etti ve çorba ikramında bulundu. Bu kapsamda Mustafa Avni Camii’nde kılınan Cuma Namazının ardından gerçekleşen çorba ikramı programına Başkan Hasan Can’ın yanı sıra;  AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Vehbi Ayvat, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediyece Meclis Üyesi 1.Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, muhtarlar, mahalle başkanları, STK temsilcileri, dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, “Rabbim kıldığımız cuma namazımızı kabul eylesin. Hepinize afiyet olsun” dedi.

Kısa bir konuşma yapan AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Nurettin Yekeler, “Bizleri Cuma sonrası ve Pazar sabahı ağırlayarak, çorba ikramında bulunan belediye başkanımızdan Allah razı olsun” dedi. Türkiye’nin güvenliği için Afrin’de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatına da değinen Yekeler, “Rabbim ordumuzun yardımcısı olsun. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” diyerek konuşmasını bitirdi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can yaptığı konuşmada, “Öncelikle Rabbim kıldığımız cuma namazımızı kabul etsin. Allah tekrarını nasip eylesin. Her cuma bir camiimizde bu muhabbet sofrasını kuruyoruz. Böylelikle birlik, beraberlik ve kardeşliğimize katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz” dedi.  Türk Silahlı güçlerinin Suriye’nin Afrin bölgesinde başlattığı operasyonla ilgili de konuşan Başkan Hasan Can,  Vatanı korumakla görevli güvenlik güçlerimiz, memleketimize zarar vermek isteyen hainlere karşı mücadele veriyor. Rabbim bu mücadelede onları yüreği ve kararları ile destekleyen başta Cumhurbaşkanımıza, askerimize ve polisimize güç, kuvvet versin. Yapmak istediğimiz şey bu ülkenin topraklarının hainlerden temizlenmesidir. Rabbim Türk Silahlı Güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi. Başkan Hasan Can Türkiye’nin Misakı milli sınırları hakkında bilgi vererek, “Yüzyıl evvel gittiğimiz, mücadelesini verdiğimiz o topraklar, Lozan antlaşmasıyla elimizden kalleşlikle alınmış topraklardır” dedi. Başkan Hasan Can son olarak, “Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Cumamız mübarek olsun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Çorba dağıtım programında vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Hasan Can, daha sonra mahalle esnaflarını ziyaret etti.

📆 02 Şubat 2018 Cuma 15:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR