MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » BAŞKAN ÖZ ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ NEDENİYLE BİR MESAJ YAYINLADI.
BAŞKAN ÖZ ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ NEDENİYLE BİR MESAJ YAYINLADI.

BAŞKAN ALTINOK ÖZ, GAZETECİLERİN MESLEĞİNİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, çalışan gazeteciler günü nedeni ile bir mesaj yayınladı. Başkan Öz, gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaparak, “Demokrasinin olmazsa olmazı özgür basındır” dedi.

 

Gazeteciliğin bir sorumluluk mesleği olduğunu, toplumun doğru ve gerçek haberle buluşmasında gazetecinin önemli olduğunu belirtti. Dönüşen ve gelişen Kartal’da ulusal basın yanında yerel basının da önemine inandığını vurguladı. Basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak çalışan gazetecilerin toplumu bilinçlendirme ve bilgilendirmede önemli bir sorumluluğu ve görevi olduğuna inandığını söyleyen Başkan Altınok Öz, “Bizler yerel yönetici olarak hizmet veriyoruz, proje üretiyoruz. Halkın sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Bu süreçte basınımızın haberlerimizi yansıtması, yararlı ve gerçekçi eleştiriler ile de bizlere sağladığı katkının önemine inanıyoruz. Demokrasinin varlığının en önemli unsurlarından biri de özgür basındır. Basın toplumun gözü kulağı ve iletişimde yöneticiler için ciddi bir değerlendirme noktasıdır. Bu nedenle basın emekçilerinin ve basının varlığı bizlere güç katmakta, işlerimizin daha verimli ve başarılı olmasında olumlu desteği olmaktadır. İşçisinden muhabirine, müdüründen gazete sahibine basının her kademesinde görev yapanların çalışan gazeteciler gününü içtenlikle kutluyorum.” dedi. Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’de Kartal’da yerel basın bürolarını ziyaret ederek çalışan gazeteciler gününü kutladı.

📆 09 Ocak 2015 Cuma 15:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR