MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Politika, Toplum » BAŞKAN ÖZ VE OKAY ADETA NİĞDE’Yİ SALLADI
BAŞKAN ÖZ VE OKAY ADETA NİĞDE’Yİ SALLADI

Kartal Belediyesi Zabıta,Kültür,Basın Yayın,Çevre ve Kreşlerden sorumlu eski Başkan Yardımcısı ve Niğde Cumhuriyet Halk Partisi Birinci sıra Milletvekili Adayı Ömer Fethi Gürer’in seçim çalışmalarına destek ve katkı sunmak için Niğde’ye giden Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz ve CHP PM. Üyesi Süha Okay,Niğde CHP İl Başkanlığında tertip edilen partililerle sohbet toplantısına katıldılar.

 

 
YOĞUN BİR KATILIM OLDU
Başkan Öz ve Okay’ın yanı sıra Niğde CHP İlbaşkanı Erhan Adem,Niğde Milletvekili Adayları Ömer Fethi Gürer, Dr. Sevgi Özbek,Ramazan Ertan,Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nafer Çapar,Merkez İlçe Başkanı Bahir Kızıltaş,Kadın Kolları Başkanı Nevriye Sayın,Gençlik Kolları Başkanı Hasan Duru,Niğde Belediyesi eski Meclis üyesi Ayla Soylu ve partililer katıldı.

 

İl Başkanlığında kısa bir selamlama konuşması yapan Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz,”Arkadaşlar, 2009 yılında Kartal Belediye Başkanı
ÖNEMLİ BİR KONUŞMA YAPTI

 
Cumhuriyet Halk Partisi eski Milletvekili ve CHP PM. Üyesi Süha Okay,Niğde CHP İlbaşkanlığında yapmış olduğu selamlama konuşmasında bir Kasım’da yapılacak olan milletvekili seçimlerinin demokrasinin yaşaması ve kökleşmesi bakımından çok önemli olduğunun altını cizdi. Okay,” Çok değerli aday arkadaşlarımız var ama aday arkadaşlarımızın değerlerinin ötesinde çok önemi var.Şu süreç hem Yedi Haziran süreci hem de Bir Kasım’a kadar geçecek süreç. Çok acılar çekiyoruz Türkiye’de ötüküşletirici,ayrıştırıcı ve çatıştırmacı bir siyaset egemen oldu.Türkiye’nin iç barışı bozuldu Türkiye yeniden bir Terör belasının karmaşasıyla yaşıyor” ifadesini kullandı.

 
ÇOK ÖNEMLİ
Tecrübeli siyasetçi Okay,sözlerini şöyle sürdürdü:Komşularımızla sıfır sorun derken sıfır komşu noktasına geldik,bütün çevremiz ateş çemberi ve bu ateş Türkiye’ye sıçrıyor.Bu coğrafya maalesef egemen güçlerin hakimiyet alanı altında kabul ediliyor.Her gün bir Rus savaş uçağı .bizim sınırlarımızı ihlal ediyor”Biz güçlü devletiz” demek yetmiyor.Ekonomi Alarm veriyor bu ülke de 17 milyon yoksul var altı milyon genç işsizimiz var. Dolar aldı başını gidiyor ve Türkiye’de sorunlar artık bir kar topu değil bir kitle haline dönüştü. O bakımdan Bir Kasım milletvekili genel seçimleri her bakımdan çok önemli bu dönemde Türkiye yeniden bir genel seçime gidiyor. Bu seçimin iyi ki oluyor diyebiliriz neden seçime gidiyoruz diyebiliriz.İyi ki gidiyor AKP7nin artık aşağıya düştüğünü hep beraber görüyoruz ve şu kabul görüyor.Hanı bir laf vardır dağdan yuvarlanan taş bir daha aynı yere varamaz.Demek ki AKP’de bir düşme başlamıştır Cumhuriyetten önce kurulan Cumhuriyet Halk Partisi hala dimdik ayaktadır. Ama CHP ile yarışmış olan bir çok parti bugün TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNDEDİR” hatırlatması yaptı.

 

MECLİSE GÖNDERİN GÖNDEREMEZSENİZ KARTAL’A GÖNDERİN
Başkan Öz,burada yaptığı kısa konuşmada “Doğuda bir laf var ağanın konuşmasından sonra bizim konuşmamız doğru olmaz madem ki elimize mikrofon verildi bizde bir iki kelam edelim.Arkadaşlar Ömer Fethi benim yardımcımdı onu mutlaka meclise gönderin bunun sözünü istiyorum sizden.Gönderemezseniz o zaman Kartal’a gönderin”şeklinde konuştu ve Ömer Fethi Gürer’in Niğde’den milletvekili seçilememesi durumunda eski görevi olan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı görevine bıraktığı yerden devam edeceğinin vurgusunu yaptı.
ARAYI AÇIYOR
Niğde Cumhuriyet Halk Partisi Birinci sıra Milletvekili Adayı Ömer Fethi Gürer,seçim çalışmalarına sabah 05.30 da başlıyor,gece saat 24.00’e kadar sürdürdüğü belirtiliyor. İl esnafını,sivil Toplum Kuruluşlarını,spor kulüplerini Niğde’nin ilçelerini,beldelerini,köylerini ve muhtarlarını bir bir ziyaret ediyor ve her gittiği bölgede çok büyük ilgi gördüğü belirtiliyor.Niğde’de görüştüğümüz bazı tarafsız gözlemciler,esnaflar,vatandaşlar ve muhtarlar Ömer Fethi Gürer’in seçilme şansının gün geçtikçe arttığını, arayı açtığını ve Niğde’nin barından çıkmış bir evladı olarak Bir Kasım Genel seçimlerinde İPİ göğüsleyeceğinin altını çiziyorlar ve “Sonuçta Niğde ve Niğde halkı kazanacaktır” yorumunu yapıyorlar.

Haber-Foto: Fethi Satıcı

📆 12 Ekim 2015 Pazartesi 12:30   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR