MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Büyükşehir, Genel, Manşet, Toplum » BAŞKAN TOPBAŞ AK PARTİ DANIŞMA TOPLANTISINDA KONUŞTU
BAŞKAN TOPBAŞ AK PARTİ DANIŞMA TOPLANTISINDA KONUŞTU

 

 

Başkan Kadir Topbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti MKYK üyeleri ile partililerin katılımıyla Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu.

AK Partililer olarak hep birlikte Türkiye’nin geleceğini hazırlamanın gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Kadir Topbaş, “Siyasi hayatımızın amiral gemisi olan İstanbul’a hoş geldiniz. Hep birlikte Türkiye’nin geleceğini hazırlamanın gururunu yaşamaktayız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Artık zamanla değil aktif zamanla siyaseti yeğlediğini’ ifade eden Kadir Topbaş, “Siyaseti uzun soluklu bir yolculuk olarak ifade ettiniz. Değerlerimizin sorumluluğu omuzlarımızda olarak, 14 Ağustos 2001’de bu topraklara bir tohum düştü. Öyle bir tohum ki derinliklere kadar uzanarak geçmişimizin çınar ağaçlarının kökleriyle buluştu. Sayın Cumhurbaşkanım, AK Parti ile milletimizin hayatına ve demokrasisine nefes aldırdınız. Milletimiz de taşranın ayak sesleri denen bu kutlu yürüyüşü 3 Kasım 2002’de tescilledi. Bu yürüyüşe değişik entrikalarla engel olmak isteyenler, bütün oyunlarının boşa çıktığını gördü. Bu hareketten endişe duyan iç ve dış mihraklar, her türlü oyunlarını acımasızca ortaya koydu” diye konuştu.

Sayın Cumhurbaşkanım, siz Türkiye’yi hak ettiği yere taşıma adına gerektiğinde diplomatik nezaket kurallarını bur tarafa bırakarak doğruları haykırdınız. Maskelerini düşürdünüz” ifadelerini kullanan Başkan Topbaş, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Sayın Cumhurbaşkanım; ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ dediniz. Birlik ve beraberliğe, kardeşliğe ve istikrara sahip çıkmayı öğrettiniz. Yunus Emre’nin aşkıyla, Şeyh Edebalı’nın tevazusuyla, Mevlana’nın hoşgörüsüyle yoğrulmuş bir milletin evlatlarıyız. AK Partimiz, geçmişten geleceğe kadim medeniyetler köprüsüdür. Milletimizin duasıdır. Siyasette, ‘Ben ne olacağım?’ diyenler hem kendini hem partisini bitirdi. Ülkem ve partim diyenler, serden geçenler, umutların meşalesini taşıdılar.”

Cumhurbaşkanlığı siyasi sisteminin Türk siyasi hayatının dönüm noktası olduğunu dile getiren Topbaş, “Huzur içerisinde yaşamak ve hayırla yad edilmek istiyorsak, rutin bir yaşam tarzının dışına çıkmak zorundayız. İki günümüz birbirine eşit olmamalı. Bu ülkenin insanları ve toprakları için daha neler yapabileceğimizi düşünerek sorumluluklarımızı yerine getirmek zorundayız. Her gün daha ileri gitmenin heyecanını taşıyarak daha nice kongrelerimizde ülkemiz için çok önemli adımlar atacağız” şeklinde konuştu.

GÜNCEL HABERLER

KIZILAY’DAN İSTANBUL İTFAİYEsİ’NE TEBRİK MEKTUBU
CEVİZLİBAĞ ÜST GEÇİDİ YENİLENDİ
BAŞKAN TOPBAŞ AK PARTİ DANIŞMA TOPLANTISINDA KONUŞTU
DÜNYA ŞAMPİYONU İSTANBUL İTFAİYESİ YURDA DÖNDÜ
İSEM YAZ OKULLARI ENGELLİ AİLELERİNİN YÜZLERİNİ GÜLDÜRDÜ
ÖNEMLİ DUYURU
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR
FUTBOLUN ÜNLÜ İSİMLERİNDEN KALECİ ADAYLARINA DESTEK
BAŞKAN TOPBAŞ KURBAN KESİM MERKEZİ İNCELEDİ
BAŞKAN TOPBAŞ: “DEPREMİN ACILARINI YAŞAMAK KADER OLAMAZ”
İBB İLE KALELER EMİN ELLERDE…
LOS ANGELES BAŞKONSOLUSUMUZ DÜNYA ŞAMPİYONU İSTANBUL İTFAİYESİ İLE BULUŞTU

📆 21 Ağustos 2017 Pazartesi 13:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR