MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Büyükşehir, Genel, Manşet, Toplum » BAŞKAN TOPBAŞ GAZİANTEP PROTOKOLÜNÜ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN TOPBAŞ GAZİANTEP PROTOKOLÜNÜ ZİYARET ETTİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci’yi makamlarında ziyaret etti.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde düzenlenecek “Siyaset Liderlik ve Şehircilik Konferansı’na katılmak üzere gittiği Gaziantep’te, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci’yi ayrı ayrı makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Cemal Kalyoncu da yer aldı.

Valilik ziyaretinde Gaziantep’in derin bir tarihe ve muhteşem mimari örneklere sahip bir şehir olduğuna dikkat çeken Başkan Kadir Topbaş, şehrin Suriyeli mültecilere kucak açmasının çok önemli bir hizmet olduğunu söyledi. Topbaş, Gaziantep’in son yıllardaki yatırım ve hizmetlerle önemli gelişmeler kat ettiğini de sözlerine ekledi.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Suriyeli mültecilere ve Gaziantep’e yaptığı yardımlardan dolayı Başkan Kadir Topbaş’a teşekkür etti. Kadir Topbaş, daha sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte tarihi Gaziantep Hamam Müzesi ile bahçesinde antep fıstığı yetiştirilen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir sosyal tesisi de gezdi.

📆 27 Nisan 2017 Perşembe 09:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR