MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Büyükşehir, Genel, Manşet, Toplum » BAŞKAN TOPBAŞ KÜÇÜK YAĞMUR’UN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
BAŞKAN TOPBAŞ KÜÇÜK YAĞMUR’UN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde küçük Yağmur’un İstanbul’u görme hayalini gerçekleştirdi. Babasıyla birlikte İstanbul’a gelen Yağmur, Başkan Topbaş ile buluştu. Ardından da çok sevdiği İstanbul’u gezdi.

 

 

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Aydın Güder’in İstanbul’u görmek isteyen kızı 8 yaşındaki Yağmur için ışıklı ve martı sesli Boğaz Köprüsü maketini yapması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı harekete geçirdi. Kadir Topbaş, küçük kızı ailesiyle birlikte İstanbul’a davet etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak babası ile birlikte uçakla İstanbul’a gelen Yağmur, Atatürk Havalimanı’ndan iner inmez Florya’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile buluştu.

Haberleri görünce Küçük Yağmur’u ailesiyle birlikte İstanbul’a davet ettiklerini belirten Başkan Kadir Topbaş, “Babası kendisi için Boğaz Köprüsü’nün maketini yapmış. Yağmur’un İstanbul merakını duyunca bu yavrumuzun özlemini giderelim, sadece babasının yaptığı maketten değil, İstanbul’u gerçek anlamda görsün. İstanbul’u yaşayacak inşallah bizim misafirimiz olarak” dedi.

Küçük kıza, “Laf aramızda söyleyeceğim, ya acaba falan demişlerdir, sadece ikimiz mi gitsek, kalabalık oluruz mu dediniz” diye takılan Başkan Topbaş’a, baba Aydın Güder Yağmur’un babaannesinin rahatsız olduğunu, o nedenle eşinin ve diğer 3 kardeşin gelemediğini söyledi.

Başkan Topbaş da “Şimdi hemen arayalım hanımefendiyi, biletlerini gönderelim, onları da yarın İstanbul getirelim. Bayramı İstanbul’da geçirin, hiç olmazsa İstanbul’u doya doya yaşayın. İkinci günü dönersiniz oradakilerle bayramlaşırsınız” diye konuştu.

Yıllar önce Hakkari’yi görme imkanı olduğunu ifade eden Kadir Topbaş, şöyle konuştu; “Hakkari gerçekten bir doğa harikası ve müthiş bir bölge. O bölgede yamaç paraşütü ve dağ sporu başta olmak üzere dahil her türlü aktivite yapılabilir.”

GÜNCEL HABERLER

📆 19 Haziran 2017 Pazartesi 17:08   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR