MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Başkan Topbaş mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı
Başkan Topbaş mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı. İstanbulluların ve bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı da tebrik eden Topbaş, bayramların barış, hoşgörü ve insani değerleri yeşertmesini diledi.

 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Saraçhane Belediye Sarayı’nda düzenlenen törende mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı. İstanbulluların ve bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı da tebrik eden Başkan Kadir Topbaş, “Ramazan ayının güzelliklerini düzenlediğimiz iftarlarda, sahurlarda ve Ramazan çarşılarında vatandaşlarımızla paylaştık. Bayramların dargınlıkların giderilmesine, barışın ve hoşgörünün yansımasına, insani değerlerin yeniden yeşermesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Medeniyetlerin merkezi olan İstanbul’a hep birlikte 11 yıldır hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Kadir Topbaş, mesai arkadaşlarına teşekkür etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım ve hizmetleriyle Türkiye’deki ve dünyadaki şehirlere örnek olduğunu vurgulayan Topbaş, İstanbul’un geleceğinin çok daha parlak olduğunun altını çizdi.


baskan-topbas1

 

“İstanbul’u turizm, kongre, fuarcılık, finans ve moda başkenti yapmayı hayal ettik ve hamdolsun her birini tek tek gerçekleştiriyoruz” diyen Topbaş, İstanbul’un kendine olan özgüveninin çok daha fazla geliştiğini kaydetti. Mesai arkadaşlarına “Her biriniz isimsiz kahramanlarsınız” diye hitap eden Topbaş, “Çalışırken iki günümüz aynı olmamalı. Hep daha iyisi, daha güzeli nasıl olur diye araştırarak İstanbul’a ve insanlığa daha güzel hizmetler üretmeye devam etmeliyiz” diye konuştu.

 

 

Ramazan Bayramı’nda şehir dışına çıkacak İstanbullulardan da mutlaka trafik kurallarına uymalarını rica eden Topbaş, şöyle konuştu; “Ne olur trafikte çok dikkatli olunuz ve sürücüler çok uzun süre araba kullanmasın. Acele giden ecele gider. Araç kullanırken taşıdığınız ailenizi ve karşı taraftakileri de düşünerek kullanın.”dedi.

Galeri
Etiketler:
📆 20 Temmuz 2015 Pazartesi 12:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR