MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Büyükşehir, Manşet, Toplum » BAŞKAN TOPBAŞ TÜRKİYE-AFRİKA EKONOMİ FORUMU’NA KATILDI
BAŞKAN TOPBAŞ TÜRKİYE-AFRİKA EKONOMİ FORUMU’NA KATILDI
Başkan Kadir Topbaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu’na katıldı. Topbaş, daha sonra Tunus ve Cibuti Ekonomi Bakanları ile ayrı ayrı görüştü.

 

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu’na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Afrika Birliği Dönem Başkanı ve Çad Cumhurbaşkanı İdris Deby ile çok sayıda Afrika ülkesinden devlet adamları katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasını yaptığı forumda, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Valisi Vasip Şahin de yer aldı.

Başkan Kadir Topbaş ve Eşi Özleyiş Topbaş, İstanbul’da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Üyesi Ülkelerin Kalkınmasında Kadınların Rolü Bakanlar Konferansı’na da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Eşi Semiha Yıldırım ile birlikte katıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın ev sahipliğindeki toplantıda, 56 ülkenin kadından sorumlu bakanları hazır bulundu.

Başkan Kadir Topbaş, daha sonra Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu için Türkiye’de bulunan Tunus Ekonomi Bakanı Enver Maruf ve Cibuti Ekonomi ve Maliye Bakanı İlyas Moussa Daweleh ayrı ayrı görüştü.

Görüşmelerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Cibuti ve Tunus arasındaki dostane ilişkilerin daha da geliştirilmesi ve farklı alanlarda işbirliği yapılması konuları ele alındı.

📆 02 Kasım 2016 Çarşamba 17:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR