MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Büyükşehir, Genel, Manşet, Toplum » BAŞKAN UYSAL MİLLİ GURURUMUZLA
BAŞKAN UYSAL MİLLİ GURURUMUZLA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, kariyeri madalya ve şampiyonluklarla dolu milli sporcumuz Beytullah Eroğlu’nu makamında misafir etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da “Balık Adam” diye hitap ettiği Beytullah Eroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı makamında ziyaret etti. Eroğlu’nu bir süre makamında misafir eden Başkan Uysal daha sonra misafiriyle birlikle İBB kokteyl salonuna geçti.

Basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Uysal, “İBB’nin bir sporcusunun dünya şampiyonu olması gurur verici bir olay. Hem ülke olarak hem de büyükşehir olarak gurur duyduk. Beytullah kardeşimize tüm ülkemiz adına teşekkür ederim” dedi.

Makamında görüştüklerinde Eroğlu’nun kendisine, “5 kategoride yarış var. İnşallah bundan sonra 5’te 5 madalya alırım” dediğini ifade eden Başkan Uysal, “Gerçekten İBB olarak sporcularımıza, desteklerimiz, sağladığımız imkanlar manasında güzel işler yapılıyor. Bu Sayın Cumhurbaşkanımızın Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde başlattığı, sonrasında da devamı gelen güzel bir olay. İnşallah, bunu da en iyi bir şekilde devam ettireceğiz” diye konuştu.

Bugüne kadar Büyükşehir Belediye Sporun yaklaşık 20 yıllık bir süre içerisinde Türkiye’ye toplamda bin 300’ün üzerinde madalya kazandırdığının altını çizen Başkan Uysal şöyle devam etti: “Olimpiyatlarda ve dünya şampiyonalarında özellikle de güreş kategorisinde madalyalar kazanıyorduk. Şimdi de yüzme kategorisinde malyalar gelmeye başladı. İnşallah, Büyükşehir olarak buna devam edeceğiz. Yine İBB olarak, ‘Spora küçük yaşta başlanmalı’ diyoruz. İşte gördüğünüz gibi örneği. 6 yaşında başladı, 10 yaşında Türkiye birincisi oldu. Devamında Avrupa ve arkasında dünya şampiyonu oldu. O yaşlarda başlanıldığı zaman madalyalar geliyor.”

📆 13 Aralık 2017 Çarşamba 12:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR