MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » Başkan Yazıcı’dan Tuzlaspor’a Prim Sözü
Başkan Yazıcı’dan Tuzlaspor’a Prim Sözü

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki temsilcimiz Tuzlaspor’a kupa mesaisinde prim sözü verdi. Başkan Yazıcı, en yüksek primi ise kupa hedefi için açıkladı.

 
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 12 Şubat 2015 Perşembe günü Manisaspor’la Ziraat Türkiye Kupası eleme maçına katılacak olan Tuzlaspor’u yemekte ağırladı. Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı, Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk, Tuzlaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Tuzlaspor Teknik Direktörü Zafer Yiğit ve teknik heyet ile futbolcular katıldı.

 

Çabuk, Başkan Yazıcı’ya Teşekkür Etti


Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk, kulübün tarihinde ilk kez katıldığı Türkiye Kupası’nda tarihi başarılara imza attığını söyledi. Eleme maçlarındaki rakibi Manisaspor’u yenerek bu başarıyı sürdürmek istediklerini belirten Çabuk, “Tuzlaspor Kulübü olarak Manisaspor ile çok önemli bir maça çıkacağız. İlk kez yer aldığımız Ziraat Türkiye Kupası’nda bir tarih yazarak, grup aşamasını lider tamamladık. Her maçı final havasında oynuyoruz. Takımımızın buralara gelmesinde Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’nın maddi manevi katkılarını unutamayız. Başkanımıza Tuzlaspor’a destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Başkan Yazıcı’dan Tuzlaspor’a 3 Prim Sözü


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da yaptığı konuşmada Tuzlaspor’a 3 prim sözü verdi. Başkan Yazıcı, Manisaspor galibiyetine bir sponsor firma aracılığıyla temin edilen 150 bin TL ile federasyonun vereceği para ödülünün yarısını kulübe prim olarak dağıtacaklarını söyledi. Başkan Yazıcı, Ziraat Türkiye Kupası’nın kazanılması halinde ise kupa geliriyle her futbolcuya 1’er daire vereceklerini söyledi.
Tuzlaspor’a duyduğu güveni dile getiren Başkan Yazıcı, “İmkansız diye bir şey yoktur. İnsan istedikten arzuladıktan sonra, başarı mutlaka kendiliğinden gelir. Sizde eğer çok isterseniz Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanabilirsiniz. Yeter ki inanın. Ben inanıyorum, sizler Ziraat Türkiye Kupası’nı Tuzla’ya getireceksiniz. Öncelikli olarak önümüzdeki Manisaspor maçını kazanmak hedefimiz olmalı. Sonra başarı kendiliğinden gelecektir” dedi.
Tuzlaspor Teknik Direktörü Zafer Yiğit ve Tuzlaspor Kaptanı Kemal Samet Özen de yaptıkları konuşmalarda Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.

📆 12 Şubat 2015 Perşembe 14:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR