MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”BELEDİYE BAŞKANLARIMIZIN YANINDAYIZ”
”BELEDİYE BAŞKANLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığında Basın toplantısı gerçekleştirdi..

 

Öncelikle Kartal Belediyesini ziyaret ettikten sonra,Kartal İlçe Başkanlığına gelen Cemal Canpolat burada Cumhuriyet Halk Partililerle bir araya geldi..

Açılış konuşmasını Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç yaptı..

Kıskanç,”Öncelikle Sayın ,İl Başkanım Cemal Canpolat’a hoşgeldiniz diyorum, değerli partililer sizlerde hoşgeldiniz.

Konuşmamı fazla uzatmayacağım İl Başkanımın programı dolayısıyla,Kartal Belediye Başkanımız Altınok Özü ziyaret ettik .Bizler Kartal İlçe Başkanılığı ve Örgüt olarak Belediyelerimizin arkasındayız bundanda kimsenin kuşkusu olmasıni, bu duygularla görüş ve açıklamalarda bulunmak üzere ve sizlere merhaba demek üzere Sayın İl Başkanımı davet ediyorum dedi.

 

Canpolat Açıklamasında şu ifadeleri kullandı;”Bu AK Parti’nin kendi üstündeki yolsuzluklarını örtbas etmenin, kapatmanın bi operasyonudur. 39 İlçeyi kendimize hedef koyucaz ,birlikte Türkiye Cumhuriyetini yeniden inşaa edeceğiz,.  Burada bir tek hedef vardır. Cumhuriyet Halk Partili başarılı belediye başkanlarının başarısını, başarısız gibi gösterme operasyonudur. Bu Cumhuriyet Halk Partili belediyeleri teslim alma operasyonudur” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi belediyelerini teslim etmeyeceklerini söyleyen Canpolat, “Cumhuriyet Halk Partili belediyelere yönelik talimatla yapılan operasyonlara asla müsaade etmeyeceğiz. Sonuna kadar kavga vereceğiz. Şimdi basın aracılığıyla soruyorum. İçişleri Bakanına, hangi evrakı istediniz de, Battal İlgezdi vermedi size? Hangi belgeyi istediniz de o belgeyi vermedi? Tehlikeli olarak görüp el çektiriyorsunuz. Bu operasyonu size yaptırmayacağız. Bütün partilileri bütün İstanbulluları buraya davet ediyorum. . Bu ülkeyi sizin keyfi yönetiminize bırakmayacağız. Biz her türlü kavgayı vermeye, her türlü mücadeleyi vermeye, her türlü bedeli vermeye Cumhuriyet Halk Partililer olarak, İstanbullular olarak hazırız. Bu esas İstanbul’da 5 milyon oyun hayır çıkmasının bedelidir. Siz ne yaparsanız yapın, İstanbul’u alacağız, sizi de seçimle göndereceğiz. Dünyanın her yerinde saldırıların katmerli arttığı dönem faşizmin ayak seslerinin geldiği dönemdir. Biz bu ülkeyi faşistlere ve faşist diktatörlere teslim etmeyeceğiz. Bunun kavgasını sonuna kadar vereceğiz” ifadelerini kullandı. Cemal Canpolat Kartaldaki basın toplantısının ardından Maltepe Belediyesinde Toplu sözleşmeye katılmak üzere Kartal İlçe binasından ayrıldı..

HABER FOTO;NURAY YILMAZ

Galeri
📆 13 Aralık 2017 Çarşamba 23:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR