MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » BENZİN COMPANY KARTAL’DA
BENZİN COMPANY KARTAL’DA

Kartal Benzin Cafe’den Basına kahvaltı 

 

Bir çok yerde şubeleri bulunan ve Kaliteli hizmet üreten Benzin Company Kartal Şubesi Kartal halkının hizmetine kapılarını açtı.

unnamed (1)

Genç İş adamlarımızdan ve genç müteşebbis Emre Taş’ın Sama re Restorandın hemen yanında dekore ettiği Benzin Cafe seçkin ve deneyimli personelle kaliteli hizmet sunmaya başlayan müessesenin özel günler, nişan, toplantı ve yaş günü kutlamaların yapılabileceği ortamlara sahip olduğu belirtilen Benzin Cafe’nin işleticisi Emre Taş, düzenlemiş olduğu Basın Toplantısına çok sayıda gazeteciler katıldı.

 

unnamed (4)
DENEYİMLİ BİR İŞ ADAMI
Emre Taş, iş yaşamı süresince elde ettiği deneyim ve kazanımlarını Kartal halkına sunmak için Kartal’da yatırım yapmayı terci ettiğinin altını çizdi. İlerleyen günlerde Benzin Cafenin Anadolu yakasının gözde mekanlarından biri konumuna geleceğini belirterek, “ Hedefimiz Kartal Benzin Cafe’yi kaliteli hizmet üreten, önce hizmeti şiar edinen bir Mekan yapmak için yola çıktık. Benzin Cafe her yönüyle, her imkanıyla ve önce kaliteli hizmet anlayışıyla bölge halkına kapılarını açtı. Aile bireylerinin çaylarını yudumlayacağı, yorgunluk kahvesi içebileceği, özellikle gençlerimizin aradığı sessizlik, sadelik ve nostaljik ortamı sağladığımızın inancındayım. Bolulu ünlü Aşçıbaşı Sayın Hakan Etik, ustamızın özenle hazırlayacağı kahvaltı ve soğuk yemek çeşitlerimizle hizmet vermeye başladık” hatırlatması yaptı.

unnamed (2)
NARGİLE KEYFİ,ŞARK USULÜ KAHVE
Taş, şöyle devam etti: “ Müessesemiz özel günlerde, resmi bayramlarda, aile ve nişan toplantılarının yapılabileceği her ortama özenle hazırladık. Yeniliklerimizin içinde nargile, Şark Kahvesi, özel soğuk yemek çeşitleri bulunacak. İlerleyen günlerde ihtiyaç duyulan yenilikleri Müessesimizin bünyesine katacağız. Her kesimden insanlarımızın güven ve huzur içinde dinlenebilecekleri her ortam Benzin Cafe’de yorumunu yaptı.
Taş, Benzin Cafe’nin ucuz ve kaliteli hizmet sunacağını da sözlerine ekledi.

 

FETHİ SATICI

Galeri
📆 26 Ekim 2014 Pazar 17:43   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR