MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Beykoz, Genel, Manşet, Toplum » Beykoz Belediyesinden emekli olan personele vefa yemeği
Beykoz Belediyesinden emekli olan personele vefa yemeği

Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Emekli Belediye Personeli Vefa Yemeği’nde buluşan emekli işçi ve memurlar hasret giderdi.

 

 

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ev sahipliğinde İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesislerinde düzenlenen vefa yemeğine belediyede çalışan ve emekliye ayrılan belediye çalışanları ile sendika temsilcileri katıldı. Vefa yemeğine katılan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek 16 Nisan referandumuna değinerek, “Bu bir siyasi parti meselesi değil. O gün kullanılacak oylarda ne AK Parti etkilenecek, ne CHP etkilenecek, ne MHP etkilenecek, ne HDP etkilenecek. Hiç kimse etkilenmeyecek, ne şahıs olarak, ne parti olarak. Bu seçimde ne partilere oy veriyorsunuz, ne şahıslara oy veriyorsunuz. Bu seçimde sadece ülke için oy kullanacaksınız. Bu 50 yıl içerisinde bizi zorluklarla karşı karşıya bırakan bu sistem mi devam etsin? Yoksa bizi sıkıntılara sokmayacak olan yeni bir sistem mi gelsin? İşte şu andaki sistem işe yaramadığı için sıkıntıları çektik. O zaman bu ülkenin halkının bu sistemi kapının önüne koyması lazım” dedi.

Belediyeden emekli olan personele teşekkür eden Çelikbilek, “Beykoz’un emektarlarısınız, çalışanlarısınız. Sizlerle uzun süre beraber çalıştım. 1994’ten bu yana beraber çalıştık. Hiçbir zaman için sizin haklarınızla ilgili, kişisel değerlerinizle ilgili en ufak bir yanlış yapayım diye geçirmedim. Hep iyilik yapmayı, iyi olmayı tercih ettim. Bu bölgeye, bu insanlara hizmet ettikçe bizim katımızda değerinin çok fazla olacağını her toplantıda sizlere söyledim” ifadelerini kullandı.

Konuşmalarının ardından Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, emekli olan belediye personeline plaket takdim etti.

📆 12 Nisan 2017 Çarşamba 15:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR