MENÜ ☰
ARTDUŞ
Haziran 2024
P S Ç P C C P
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Beykoz, Etkinlikler, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum » Beykoz’da Can Dostlar Gönüllülere Emanet
Beykoz’da Can Dostlar Gönüllülere Emanet

Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler, ilçenin hayvan rehabilitasyon merkezinde geçmiş dönemden kalan sıkıntıları, aralarında sanatçı Seren Serengil’in de olduğu hayvanseverlerle birlikte değerlendirdi. Ardından merkez ziyaret edildi. Köseler, can dostlarımıza nasıl daha iyi bakılabileceği ve tedavi süreçlerinin nasıl daha kısa tutulabileceği konusunda çalışma başlattıklarını bildirdi.  

Başkan Alaattin Köseler, ilçedeki gönüllüleri davet ederek, Beykoz Belediyesi’nin Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde geçmiş dönemde basına ve sosyal medyaya yansıyan sıkıntıları değerlendirdi.

Beykozlu hayvanseverler, rehabilitasyon merkezinde geçmişte yaşanan sıkıntıları aktardı. Başkan Köseler’e konuyla ilgili fotoğraf ve videoları gösteren gönüllüler, hayvanların kısırlaştırma ve tedavi süreçlerinin ardından alındığı ortama geri bırakılması talebinde bulundu.

Köseler: “Can Dostlarımıza Gönüllülerle Birlikte Hizmet Vereceğiz”

Alaattin Köseler, daha sonra gönüllülerle birlikte Beykoz Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ni gezdi. Başkan Köseler, can dostlarla ilgili sıkıntıları bildiklerini ve bu sorunların tekrar yaşanmaması için merkezin gönüllülere açık olarak hizmet vermesini istediklerini söyledi.

Köseler, “Beykoz’da sessiz ve dilsiz canlılarımıza sahip çıkacak, mutlu edecek bir yapıyı gönüllülerimizle birlikte oluşturmak istiyoruz. Mevcut merkezimizdeki sistemi de bu yönde rehabilite edeceğiz. Yakın zamanda sizlerle daha kapsamlı olarak bir araya geleceğiz ve can dostlarımıza nasıl bakılması gerektiğinin yol haritasını birlikte belirleyeceğiz” dedi.

Serengil: “Hayvanlar Demir Parmaklıklar Arkasında Tutulmamalı”

Hayvanlarla birlikte yaşama kültürünün bu coğrafyada yüzlerce yıldır var olduğunu belirten sanatçı Seren Serengil de tedavisi ve kısırlaştırma işlemi tamamlanan hayvanların demir parmaklıklar arkasında tutulmamasını, doğal ortamında bakılmasını istedi.

📆 14 Mayıs 2024 Salı 10:23   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR