MENÜ ☰
ARTDUŞ
Haziran 2024
P S Ç P C C P
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Beykoz, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum » Beykoz’un Ulaşım Sorunu Masaya Yatırıldı
Beykoz’un Ulaşım Sorunu Masaya Yatırıldı

Beykoz’un toplu ulaşım sorunları, İBB bürokratları ve muhtarlarla birlikte yapılan toplantıda değerlendirildi. Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, “Ulaşım problemlerini İBB ile koordinasyon içinde ve önem sırasına göre hızla çözmek için çalışıyoruz” dedi.

Beykoz’un toplu ulaşım sorunlarının ve taleplerin değerlendirildiği toplantı, Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler’in başkanlığında gerçekleştirildi. İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe Beykoz mahalle muhtarlarının yanı sıra İETT Yolcu İşleri ve İletişim Daire Başkanı Müfit Yetkin, İBB Anadolu Yakası Muhtarlık İşleri Müdürü Neval Gündoğan ile Beykoz Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı. Toplantıda muhtarlar, mahalleleriyle ilgili ulaşım problemlerini ve otobüs taleplerini aktardı.

Köseler: “Çözüm Odaklı Çalışıyoruz”

Başkan Köseler, halkın taleplerinin ilk bildirim noktası olan muhtarları İETT bürokratları ve İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı ile buluşturan çözüm odaklı bir toplantı yaptıklarını söyledi. Kendisinin geçmiş belediye başkanlığı döneminde yapılan ve özlenen halk günlerini, mahalle buluşması olarak Beykozluların ayağına götürdüklerini belirten Başkan Köseler, şöyle konuştu:

“Beykoz’umuzun ulaşım ve erişim problemlerini İstanbul Büyükşehir Belediyemizin desteği ile önem sırasına göre hızla çözmek istiyoruz. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bugünkü toplantı bir başlangıçtı. İlerleyen süreçte toplantılarımız devam edecek.”

Ek sefer, yeni hat ve durak gibi tüm talepleri aldıklarını ve hızla çözmek için çalışma başlatacaklarını belirten İETT Yolcu İşleri ve İletişim Daire Başkanı Müfit Yetkin de Beykoz’da yakın zaman önce birçok mahalledeki toplu ulaşım sorununu çözdüklerini söyledi. Şu anda 43 hatta 283 araç ve 2 bin 560 sefer ile hizmet verdiklerini, son 1 yılda 22 kapalı durak montajı yaptıklarını belirten Yetkin, yeni otobüslerin hizmete alınasıyla Beykoz’daki İETT otobüs ve sefer taleplerini daha çok karşılayacaklarını söyledi.

📆 16 Mayıs 2024 Perşembe 10:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR