MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Büyükşehir, Genel, Manşet, Toplum » BİNLER ESENLER MEYDANINDA İFTAR AÇTI
BİNLER ESENLER MEYDANINDA İFTAR AÇTI

Esenler Dörtyol Meydanı’nda binlerce kişi birlikte iftar açtı. Vatandaşlarla iftar eden Başkan Topbaş, “Kardeşlik değerlerimizi, insani duygularımızı ön plana çıkardığımız zaman geleceğin Türkiye’sini hazırlamış olacağız” diye konuştu.,

 

Esenler Belediyesi tarafından her ramazanda Esenler Dörtyol Meydanı’nda tüm vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen geleneksel iftar bu yılda binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un da katıldığı iftar programına, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’da katıldı.

İftardan önce vatandaşlara hitap eden Başkan Topbaş, “Ramazan-ı şerifin bereketi hepimizin üzerine olsun” dedi. Ramazan ayının insani değerlerin hatırlanması adına önemli olduğunu vurgulayan Başkan Topbaş, “Ramazan ayı aynı zamanda açlığın ne demek olduğunun anlaşıldığı, bir ötekinin farkına varıldığı bir aydır” dedi.

Başkan Topbaş millet olarak bu topraklarda bin yıllık bir geçmişe sahip olduğumu kaydederek şöyle devam etti: “Birlikte olduğumuz zaman Malazgirt destanını, İstanbul’un Fethini, Çanakkale Destanını ve 15 Temmuz’u yaşayabiliyoruz. 80 milyonluk büyük bir ailenin fertleri olarak yan yana olduğumuzda sevgi, hoşgörü ve bir ötekinin farkında olarak kardeşlik değerlerimizi, insani duygularımızı ön plana çıkardığımız zaman geleceğin Türkiye’sini hazırlamış olacağız.”

📆 08 Haziran 2017 Perşembe 13:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR