MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » BİO KURYE ACİL MOTOKURYE HİZMETLERİ
BİO KURYE ACİL MOTOKURYE HİZMETLERİ

Kartal Acil Moto Kurye firması olarak, İstanbul’UN 39 ilçesinde Anında Teslimat Yapmaktayız. Bio Kurye Firmamız 12 Yılı Aşkın Süredir Arabalı ve Motorlu kurye hizmeti vermektedir. Sektörde Bir Çok Firmanın Çözüm Merkezi Olmaya Devam ediyoruz.

BİO KURYE ACİL MOTOKURYE HİZMETLERİ KİMDİR ?

İstanbuk Merkezli Olan Lojistik Firmasıdır. Hem Motorlu Hem de Arabalı Kurye Hizmeti Veren Beraberinde Acil Kurye , Şehirlerarası Kurye , Toplu Dağıtım , Kamyon , Kamyonet , Şehirlerarası Transfer , Uçak Kargo , Gece Nöbetçi Kurye Gibi Bir Çok Hizmeti Bir Arada Gerçekleştiren Bir Kurye Firmasıdır. Ekonomik Kullanım Yapısı İle Müşterilerine Uzun Süre Trafikte Kaybedecekleri Tüm Zamanı Yeniden Kazandıran ve Zamanı Yeniden Tasarlayan Bir Firmadır.

Tüm Ekibimiz Gerekli Eğitimleri Almış Gerekli Deneyim ve Tecrübeye Sahip , Hızlı ve Güvenilir Teslimat Prensibine Sahiptirler.
Beraberinde Birden Fazla Teslimatı Gerçekleştirebilecek ve Zaman Tasarımını Başarılı Bir Şekilde Uygulayacaktır.

Bio Kurye Müşterilerinin Memnuniyetini ve Güvenliğini Ön Planda Tutarak Çalışmaktadır. Tüm Araçlarımızı İzleyebileceğimiz Bir Sisteme Sahibiz. Bu Sayede Gün İçerisinde Tüm Paket ve Teslimatları Takip Edebiliyoruz. Paketlerin Durumu ve Teslimat Bilgisini Anında Müşterilerimize Ulaştırıyoruz.

BİO KURYE ACİL MOTOKURYE TARAFINDAN VERİLEN HİZMETLERİ NELERDİR ?

Bio Kurye Olarak Hizmetlerimizi Müşterilerimizin İhtiyaç ve Taleplerine Göre Belirledik. Hizmetlerimizde Müşterilerimizin Taleplerini Karşılamayı, Profesyonel ve Ekonomik Hizmet Vermeyi Hedeflemekteyiz. Firmamız Tarafından Verilen Hizmetler:

MOTOKURYE HİZMETİ : İstanbul’un 39 İlçesi ve Bunun İle Birlikte Çevre İllere de Gönderi Sağlayacağı Bir Hizmet Türüdür.
Acil Evrak , Değerli Eşya, Elektronik Ürünler , Hediye , Noter-Gümrük-Vergi Dairesi Gibi Alanlara Gönderilen Evraklar ve Bunun Benzeri Bir Çok Ürünü Gönderebilir , Alabilir Ya da Satın Almasını Gerçekleştirebilirsiniz.

ARABALI KURYE HİZMETİ : Motosiklet İle Taşınması Mümkün Olmayan Ebatlı , Ağırlıklı Adet Sayısı 1’den Fazla Bir Çok Ürününüzü Arabalı Kurye İle Müşterilerinize Ulaştırabilirsiniz. Satın Aldığınız 2.El veya Yeni Bir Ürünün Size Ulaşma Noktasında Arabalı Kurye Hizmetimizden Faydalanabilirsiniz.

ŞEHİRLERARASI MOTOKURYE : İstanbul ‘un 39 İlçesinden KOCAELİ – İZMİT – SAKARYA -DÜZCE-ZONGULDAK- BOLU – ANKARA -KARABÜK – BURSA – BALIKESİR – ÇANAKKALE -MANİSA – İZMİR -AYDIN – EDİRNE – TEKİRDAĞ Gibi Bir Çok İle Anında Acil Değerli Ürün , Evrak Vb. Gönderileriniz Şehirlerarası Motokurye Hizmeti İle Sağlayabilirsiniz.

TOPLU DAĞITIM HİZMETLERİ : Bu Hizmetimizde Hem Arabalı Hemde Motorlu Kurye Ekibimizden Destek Alabilirsiniz.
Toplu Dağıtım Talebinde Bulunacağınız Hediyelik Ürünler , Çiçek , Çikolata , E-Ticaret Ürünleri Gibi Bir Çok Ürününüzü Biokurye Toplu Dağıtım Hizmetleri Aracılığı İle Gerçekleştirebilirsiniz.

Galeri
📆 09 Mayıs 2024 Perşembe 17:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR