MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”BİRLİK OLURSAK İKTİDAR OLURUZ BİRLEŞTİRMEYE GELİYORUM”
”BİRLİK OLURSAK İKTİDAR OLURUZ BİRLEŞTİRMEYE GELİYORUM”

Cumhuriyet Halk Partisi 36. Kurultay sürecine yaklaşırken ,Türkiye’nin Şehir ve İlçelerin’de çekişmeli ve bir o kadar heyecanlı adaylık yarışları devam ediyor.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlık açıklamaları hergeçen gün yeni adaylarla devam ediyor.İlk olarak İBB ve Kartal Belediye Meclis Üyesi Dila Damla Öner’in Kartal İlçe Başkanlık açıklamasından sonra,19.11.2017 Pazar günü saat 12.00’da Kartalın sevilen iş adamı Muammer Çelebi Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığını resmen ilan etti.

Kartal İlçe Başkanlığı Binasında gerçekleştirilen İlçe Başkanlğı adaylık açıklamasına partililerin oldukça ilgi gösterdiği gözlendi.

Adaylık açıklmasında Sayın Muaamer Çelebi Kartal İlçe Başkanlığına Neden Aday olduğunu açıkladı.
İş adamı Muammer Çelebi Açıklamasında şunlara değindi;

 

Cumhuriyet Halk Partisinin Çok kıymetli Örgitü,değerli İlçe yöneticileri,Kadın Kolları,Gençlik kolları Hanımefendiler ve beyefendiler ,davetime cevap vererek beni onurlandırdınız hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum hoşgeldiniz.

Bugün burada büyük bir coşku görüyorum ve bu coşku beni fazlasıyla heyecanlandırdı ,bunu ifade etmeden geömek istemiyorum.İşte bu heyecan bizi iktidara götürecektir..İnanın iktidar olmamız için hiçbir engel yoktur ,yeterki birbirimize inanalım ve güvenelim.

BİRLİK OLURSAK İKTİDAR OLURUZ

Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak için “ben değil biz” diye yola çıktıklarını vurgulayan Çelebi, “Yolumuzda bölmeden, bölünmeden, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden yürürken, partimizi yerelde ve genelde iktidara taşımak için Cumhuriyet Halk Partiliyim diyen, bu anlamda kendini sorumlu hisseden, elini taşın altına koyan herkesle de birlikte yürümeye varız.” Pazar gününüzü ve değerli vaktinizi ayırarak beni onurlandırdınız hepinize ayrı ayrı saygı ve sevgilerimi sunuyorum dedi.Yaklaşan olağan kongrede ilçe başkanı adayı olacağını belirten Çelebi , aday olacak herkese de başarılar dilediğini ifade etti.

Sayın Muammer Çelebiye çıktığı yolda başarılar dileriz.

HABER FOTO ;NURAY YILMAZ

Galeri
📆 19 Kasım 2017 Pazar 21:48   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR