MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Manşet, Toplum » BİZ DEĞİŞİM İÇİN GELİYORUZ
BİZ DEĞİŞİM İÇİN GELİYORUZ

ABP Genel Başkanı İrfan Uzun “Türkiye İttifakı” Olarak Geliyoruz


Adalet Birlik Partisi (ABP) Genel Başkanı İrfan Uzun, Beykoz Kanlıca’da ki ofisinde, yerel medya temsilcileriyle bir araya geldi. Önemli açıklamalarda bulunan Uzun “üçüncü ittifak olarak “Türkiye İttifakı” adı altında biz geliyoruz” dedi…


Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun, Türkiye’nin en temel sorununun eğitim olduğunu da söyledi..

Yerel gazetecilere çarpıcı açıklamalarda bulunan İrfan Uzun “Türkiye’nin en genç yönetimine sahip partiyiz. 46 ilde örgütlenmemizi tamamladık. Hiç bir partide olmayan enerjik bir yapıya sahibiz. Şimdiden açıklıyorum,ben partimin Cumhurbaşkanı adayıyım” dedi.

İşte İrfan Uzun’un açıklamalarından satırbaşları:

  • Türkiye’nin birinci sorunu eğitimdir. İktidara geldiğimizde ilk işimiz sınav sistemini kaldırarak eğitimde kökten bir değişim yapmak olacaktır.
  • Ana okullarından başlayarak çocuklarımızı geleceğe hazırlamak istiyoruz..
  • Eğitimli bir gelecek inşa etmek istiyoruz.
  • Üretime önem vereceğiz. Köy Kent projemizle üretimden tüketime bir köprü oluşturup ekonomiyi düzlüğe çıkaracağız.
  • Türkiye’yi üreten bir ülke haline getireceğiz. Bugün Türkiye’nin dışarıya ihraç ettiği bir markası var mı yok. Yazılımcı gençlerimizle Türkiye’nin markalarını oluşturacağız..
  • Bizim partimizde din, dil ırk gibi ayırım asla olmayacak. 86 milyonu kucaklayacak eşit mesafede olacağız..
  • Şu anki başkanlık sistemine karşıyız. İktidara geldikten sonra demokratik parlamenter sisteme geçeceğiz ve Cumhurbaşkanı olduğum gün partimden istifa edeceğim.
  • Şu anki mevcut partilerin hiç biriyle ittifak yapmayı düşünmüyoruz. Bugüne kadar denenmemiş yeni partilerle “Türkiye İttifakı”nı kuracağız..
  • İktidarımızda doğruyu yazabilen gösterebilen özgür bir medya oluşmasını sağlayacağız. Türkiye kameraların önünde başka, kameralar kapalıyken başka konuşmayacak.
  • Yerel basın ve internet medyasının sorunlarına çözüm getireceğiz..

  • BİZ HİÇ BİR İTTİFAKIN İÇİNDE OLMAYACAĞIZ

  • “Biz hiç bir ittifakın içinde olmayacağız, şu anda ben 25 parti Genel Başkanıyla görüşüyorum, daha önce seçime hiç girmemiş, daha önce hiç denenmemiş, parti başkanlarıyla görüşüyorum, “Türkiye İttifakı” diye bir ittifak kurduk. Şu an üçüncü ittifak olarak “Türkiye İttifakı” adı altında biz geliyoruz” diyen Uzun “şu anda alt yapı çalışmaları yapıldı, bir çok STK’larla görüşülüyor, büyük STK’lar bunlar bize de arka planda ekonomi alanında , tarım alanında çok destek veriyorlar. Biz hiçbir ittifakın içinde olmayacağız, ve bizim kurduğumuz ittifakta da, şu anki mevcutta bulunan hiç birini de bu ittifakın içine almayacağız. Yani denenmişlerle biz yola gitmeyiz” dedi….

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan UZUN Kimdir?


Trabzon Sürmeneli Demir ustası ve Hafız olan Hasan Bey ile eşi Trabzon Sürmeneli Ayşe Hanım’ın en küçük çocuğu olarak 4 Temmuz 1975’te Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli İlçesinde doğmuştur.
Aslen Trabzon Sürmene Köprübaşı’lıdır.


Evli ve iki çocuk babası olan Uzun,İlk ve Orta öğrenimini Zonguldak İlinde tamamlamıştır. Bir dönem İstanbul Paşabahçe Ferit İnal Lisesinde eğitim almıştır.


Beykent Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu Hukuk , Eskişehir Anadolu Üniversitesi Banka ve Sigortacılık, Brussels Capital Üniversitesi Yazılım Uzmanlığı bölümlerinden başarı ile mezun olmuştur. İngilizce, Rusça ve Arapça dillerinde eğitim almıştır ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ndeki öğrenimine devam etmektedir.

Galeri
📆 05 Şubat 2021 Cuma 14:21   ·   💬 2 yorum   ·  

“BİZ DEĞİŞİM İÇİN GELİYORUZ” için 2 yanıt

  1. Sezer SİLAHTAR dedi ki:

    Adalet Birlik Partisi size güveniyoruz.Ülkemizin sizin gibi siyasetçilere ihtiyacı var.Yolunuz açık olsun

  2. Kenan AYDOĞDU dedi ki:

    Sn.Rifat SERDAROĞLU’nun yazılarını bir YAZAR ve GAZETECİ olarak zaman zaman takip ediyor ve çok anlamlı, önemli buluyorum.
    Bu sebeple kurmuş oldukları DOĞRU PARTI’nin TÜRK SİYASETİN DE. ve TÜRK MİLLETİN de karşılık bulacağını düşünüyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR