MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » BTS’DEN SÜRÜLEN MEMURLAR HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI
BTS’DEN SÜRÜLEN MEMURLAR HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI

Tüm dünyanın yeni tip covid-19 salgınıyla mücadele ettiği bu günlerde insan sağlığı hiçe sayılarak alınan bu SÜRGÜN kararı tamamen siyasi ve insanlık dışıdır.


CHP’nin Büyükşehir Belediyelerini almasıyla boşta kalan partizan kadroların çoğunlukla TCDD’ye atanmasıyla başlayan bu süreç başta TCDD ve ülkemize çok büyük zarar vermiştir. Liyakat ve ehliyet sistemine uymayan bu atamalar, tüm dünyada en güvenli taşımacılık sistemi raylı sistemlerken ülkemizde bu durumu tam tersine çevirmiştir.


Şimdi de bu liyakata dayanmayan atamaların siyasi sonuçlarıyla yüzleşmekteyiz. Bu insanlık dışı sürgün kararını örtbas edebilmek adına kendi yandaşlarını da daha önceden istedikleri yerlere tayin etmiştir ve atamıştır. Alınan bu siyasi sürgün kararı sadece memurları ailelerinden ve yerlerinden koparmakla kalmayıp devlet kurumlarında partizanlığın tavan yaptığını göstermektedir.


Tüm vatandaşların devlete ve devlet dairelerine olan güveni yitirmesine neden olmaktadır. Toplumsal bir kutuplaşmayı da beraberinde getirmektedir. Siz biz diye bir şey yok bu ülke hepimizindir.


Devlet dairelerinin asil görevi partizanlık yapmak ve kendi kadrolarını yerleştirmek değil vatandaşa güvenli ve iyi bir hizmet sunmaktır. Bu insanlık dışı uygulamaya imza atan zihniyet salgın ve bulaşı dinlemeden ne kadar acımasız ne kadar pervasız ne kadar hukuksuz olduğunu ortaya koymuştur.


Milletçe birlik ve beraberliğe bu denli ihtiyacımızın olduğu bu günlerde, bu uygulamalar birlik ve beraberliğimizin altına dinamit yerleştirmiştir.

BİRAN ÖNCE DEVLETİN KURUMLARINDA PARTİZANLIĞIN VE PARTİZAN KADROLAŞMANIN SON BULMASINI İSTİYORUZ. ÖMRÜNÜ TCDD’de GEÇİRMİŞ MEMURLARIN, KAYBEDİLEN BELEDİYELERDEN GELEN ATAMALARA YEM EDİLMEMESİNİ İSTİYORUZ. EMEKLİ-SEN OLARAK BTS’Lİ MEMURLARIN YANINDA OLDUĞUMUZU BİLDİRİYORUZ.

DISK EMEKLI SEN KARTAL SUBESI DEMIRYOLU TEMSILCISI
ERDOĞAN KAYA

Galeri
📆 20 Mayıs 2020 Çarşamba 20:02   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR