MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Spor, Toplum » Bu dönem biraz sabır dönemi…
Bu dönem biraz sabır dönemi…

Bu hafta sonu oynanacak İnelgölspor karşılaşması öncesinde bir açıklama yapan Kartalspor’un deneyimli kaptanı Burak Akdiş, “Genç oyuncuların zamanla çok daha iyi işler yapacağını ve bunun neticesinde Kartalspor’un daha iyi yerlere geleceğini” söyledi.

Kartalspor takım kaptanı Burak Akdiş konuşmasının devamında, “ Bu sezon takıma yeni dahil olan ve Kartalspor altyapısından yetişerek A takıma entegre olmuş arkadaşlarla güzel bir takım haline geldiğimize inanıyorum. Elbette eksiklerimiz var, tecrübe eksikliğimiz var ama ben kötü mücadele ettiğimizi düşünmüyorum, aksine iyi mücadele ettiğimizi ama maçın kırılma anlarında bazı sıkıntılar yaşadığımızı düşünüyorum.

Geçen hafta Gaziosmanpaşa karşılaşmasında 2-0’dan skoru 2-2 ye taşıdık ve sonrasında birkaç tane önemli gol pozisyonu bulduk. Bu pozisyonları değerlendirsek maçı kazanmamızın yüksek olduğunu düşünürken yaptığımız bir hata sonucunda kalemizde golü gördük ve karşılaşmadan puansız ayrıldık.

Maç kazanma ve kaybetme küçük nüanslarda saklı. Biz bunları zamanla yerine oturtacağız, doğruları daha çok yapacağız, eksiklerimizi gidereceğiz ve ileriki haftalarda daha iyi olacağız. Bu dönemde Kartalspor taraftarlarından biraz daha sabır bekliyoruz, çünkü buradaki arkadaşlarımız oldukça genç, hepsi Kartalspor’un başarısı için mücadele ediyorlar, eksik yönlerini giderecekler, daha çok doğruları yapmaya başlayacaklar, oyuna daha çok motive olacağız ve ne kadar çok yanlışlarımızı asgariye indirirsek o kadar başarılı olacağız diye düşünüyorum.

Bu süreç içerisinde buradaki oyunculara sahip çıkmamız gerekiyor, skor anlamında belki iyi skorlar elde edemedik ama ileride istediğimiz skorları da yakalayacağımızı ve Kartalspor’un önünün açılacağını düşünüyorum. O yüzden bu dönemin biraz daha sabır dönemi olduğuna inanıyorum.

Bu hafta içerisinde sahamızda İnegölspor’la karşılaşacağız. Kendi sahamızda oynadığımız karşılaşmalar bizim için ayrı motivasyon oluyor, çünkü seyircimiz geliyor, taraftarlarımızla kendi sahamızda oynadığımız için daha farklı motive oluyoruz. Özellikle kendi sahamızdaki maçları kazanmamız gerekiyor, tabi ki deplasmandan da puan getirmemiz lazım, iç saha maçlarını kazandıktan sonra deplasmanda iyi mücadelenin sonucunda oradan da puanlar toplayacağımıza inanıyorum.

İnegölspor maçıyla geçen haftanın telafisini sağlamak istiyoruz. Benim burada özellikle ve özellikle beklediğim şey taraftarlarımızın biraz daha sağduyulu olmaları. Çünkü yeni bir takım yapıldı, yeni bir yapılanmaya gidildi, buranın altyapısından yetişmiş ve şimdide A takıma hizmet eden oyuncularımız var, onlar da zamanla tecrübe kazanacaklar, bu süreci en iyi şekilde geçirmek için mücadele veriyorlar. Kartallıyım diyen ve Kartalspor’a gönül veren insanların buranın çocuklarına sahip çıkması gerektiğine inanıyorum ve biraz daha sabırlı olmalarını istiyorum.

Bu dönem küçük farklarla maç kaybediyoruz, ileride bu iş tersine dönecek ve daha güzel sonuçlar almaya başlayacağımıza inanıyorum.” dedi.

Etiketler: ,
📆 18 Kasım 2013 Pazartesi 09:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR