MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”BU KIŞ KIZILAY’LA ÇOCUKLAR ÜŞÜMEYECEK”
”BU KIŞ KIZILAY’LA ÇOCUKLAR ÜŞÜMEYECEK”

Türk Kızılayın’dan Öğrencilere Kıyafet Yardımı..

Türk Kızılay’ı Kartal Soğanlık Şube Temsilcisi Murat Çalış’ın düzenlemiş olduğu Türk Kızılayı’nın  sosyal yardım faaliyetleri kapsamında 900 Öğrenciye  6700 kıyafet yardımı yapıldı.

 

Türk Kızılayı  Kartal Soğanlık  Şube Temsilcisi  Murat Çalış belirlenen okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencileri okul yetkilileri tarafından tespit edilerek , ihtiyacı olan öğrencilere giyim yardımı yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Kızılay Soğanlık Şube Temsilcisi Murat Çalış , okul müdürleri tarafından okullarda belirlenen yardıma muhtaç öğrencilere Kızılay Soğanlık Şubesi olarak 900 öğrenciye   giyim yardımı yaptıklarını ifade ederek  şunları söyledi: 

“ÇOCUKLARIMIZI MUTLU GÖRDÜĞÜMÜZ  ZAMAN BİZLERDE  ÇOK MUTLU OLUYORUZ”

“Yaptığımız giyim yardımı ile öğrencilerimizin yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. Kıyafet yardımları devam etmektedir. Giyim yardımında ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimiz okul yetkileri tarafından belirlenerek  Kartal’da bulunan tüm okullardaki ihtiyacı olan öğrencilerimize ulaşmaya çalıştık..

Giyim yardımında öğrencilerimiz  için soğuk kış günlerinde üşümemeleri adına  montlar ,kazaklar,pantolonlar bulunmaktadır.  Her zaman insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak onların bir eksikliğini gidermek için uğraşıyoruz. İhtiyacı olan öğrencilerimiz bizlerin ,geleceğimizin teminatlarıdır onlar için yaptığımız küçücük bir yardımın bizler  için  kıymeti büyüktür. Kızılay olarak her zaman yardım için hazırız ve insanlarımıza  biz buradayız ve biz Kızılay olarak hiçbir ayrım yapmaksızın burada olduğumuzu hissettirmek için çalışıyoruz dedi.

Türk Kızılayı Kartal Soğanlık Şube temsilcisi Murat Çalış’ın düzenlemiş olduğu yardım etkinliğine,Kartal İlçe Milli  Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka ‘da katıldı..

Aka yardımla ilgili şu ifadelere yer verdi;

Türk Kızılayı  dünyanın her yerine ihtiyacı olan herkese el uzatmaktadır,tabi ki her yardım çok değerlidir bugün buradaki öğrencilerimize yapılan yardım benim açımdan çok anlamlı bir yardımdır.. Çünkü öğrencilerimiz bizler için çok kıymetli varlıklardır,malum kış ayındayız ve okullarımızda bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için çok faydalı bir yardım  olarak görüyorum.Böylesi anlamlı bir yardıma vesile olan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi..

Türk Kızılay’ı Soğanlık Şube Temsilcisi Murat Çalış’ın düzenlemiş olduğu Yardım etkinliğine; Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka ,Kızılay Soğanlık Şube Temsilcisi Murat Çalış,Ak Parti Kartal İlçe Yöneticisi Altan Yıldırım, Ak Parti Kartal İlçe Yöneticisi Aydın Yavuz,Ak Parti Kartal İlçe Yöneticisi Deniz Özbek,Yenisöz Gazetesi İmtiyaz sahibi Müslüm İnan,Ertan Çalış ve Kızılay Gönüllüleri katıldı..

Bizde Türk Kızılayı’nın bu anlamlı yardımları için tebrik ediyor başarılarının devemını diliyoruz..

HABER FOTO;NURAY YILMAZ

 

 

 

Galeri
📆 27 Kasım 2017 Pazartesi 20:46   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR