MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Manşet, Pendik, Toplum » Bu Pedallar Sağlık İçin Dönecek
Bu Pedallar Sağlık İçin Dönecek

Yaşamı sporla dolduracak etkinliklere imza atmaya devam eden Pendik Belediyesi, “Sağlığa Pedal Çeviriyoruz” organizasyonu ile tüm Pendiklileri 15 Ağustos’ta açık havada spinningle tanışmaya davet ediyor.

Kış aylarında kapalı alanlarda vatandaşları sporla buluşturan Pendik Belediyesi, yaz aylarında da açık alanlarda renkli spor organizasyonları düzenliyor. Pendik Sahil alanı Atatürk Büstü önünde gerçekleşecek ücretsiz spinning etkinliği de bunlardan biri olacak. Pendik Belediyesi tarafından kapalı spor tesislerinde hizmete sunulan spinning bisikletleri, “Sağlığa Pedal Çeviriyoruz” sloganıyla 15 Ağustos cumartesi günü açık alanda her yaştan sporseverle buluşacak.

Özel bisikletlerde pedal çevirerek yağ yakımını hızlandırma özelliğine sahip bir egzersiz şekli olan spinningi tanıtmak amacıyla gerçekleşecek etkinlik, sabah 09.00’da başlayacak. Katılım için herhangi bir yaş sınırlaması bulunmuyor. 444 81 80 numaralı telefonu arayarak başvuru yapan katılımcılar, etkinlik günü alanda yapılacak çekilişle fitness üyeliği kazanma şansına da sahip olacak.

Yüzlerce kalori yaktıran spor

Türkçe karşılığı bisikletli fitness olan spinning, yağ yakımını hızlandırma özelliğe sahip. Dayaklılığını arttırmak ve aynı zamanda yüzlerce kalori yakmak isteyenlerin tercih ettiği egzersiz biçimi olan spinning, önce yavaş pedal çevirmekle başlayarak daha sonra zor ve hızlı bir şekle giriyor. Pendik Belediyesi, spinningle zayıflamak ve sağlık kazanmak istenlere Fevzi Çakmak Mahallesi Arif Nihat Asya Kültür Merkezi, Dumlupınar Mahallesi Hamid Aytaç Kültür Merkezi ile Dolayoba, Sülüntepe ve Yeşilbağlar Spor Kompleksleri’nde uzman hocalar eşliğinde bu fırsatı sunuyor.

📆 05 Ağustos 2015 Çarşamba 13:21   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR