MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Genel, Manşet, Politika, Toplum » Büyük Turan Hareketi Partisi geliyor
Büyük Turan Hareketi Partisi geliyor

Büyük Turan Hareketi Partisi Genel Başkan’ı Coşkun Durmuş yaptığı basın açıklamasında Büyük Turan Hareketi Partisini anlattı…

Türk Milletinin bölünmez bütünlüğüne,
Dünya Türklerinin saygınlığına,
Türkün İnançlarına,
Türk Yurtlarının egemenliğine,
Türk dilinin yasaklanmasına,
Türk milliyetçiliğinin zedelenmesine,
Türk Kültür,
Türk Örf ve Adetlerine karşı yapılan her türlü hareketin, söylemin yada girişimin şiddetle karşısında ve asla izin vermeyecek şekilde hiddetle savunmasında dır.
Türk bizim olmazsa olmazımız olduğu gibi, bu terimin altında manaca yatan büyüklüğü anlayamayanlara da bir tokat misali indireceğimiz 40 bin yıllık Şanlı Türk tarihimiz ile anlatacağımız çok şey vardır.

 

 
BÜYÜK TURAN HAREKETİ PARTİSİ bir parti olmanın ötesinde bir gönül, bir vicdan, bir saygı, bir sahip çıkma, bir uyanış, bir isyan, bir baş kaldırışın temsilidir.
Bunca yıllık Türk siyasetini meşgul eden ve sadece bu vatanı satma, bölme, parçalama planları ile vede BOP ( Büyük Ortadoğu Projesi- Büyük İsrail Projesi) un hayata geçirilmesi için çalışan, hırsızlık ve bunun gibi bir çok sansasyonel gündemler ile bu halkı soyan partiler şimdi bu amaçlarına neredeyse ulaştılar. İşte bu noktada ortaya çıkan BÜYÜK TURAN HAREKETİ bir tesadüf değildir. Türk Milletinin kurtuluş ve imdat çığlıklarına kulak veren 40 Kürşat ın eseridir ve bu yol bu kürşat’lara ölümde getirse bir umuttur diyerek göğüsler bu yolun sonunu görmeden ölmeyiz. Gerekirse bir ölür bin diriliriz.

 

Biz yılmak için çıkmadık bu yola ya başaracağız ya bu yolda can vereceğiz diyerek çıktık. Ne makam ne mevki diledik.. Sadece neferiz Türk e, sadece can vermeye geldik Türk milletine..
Bizi bu yolda desteklemesini beklediğimiz sağcısı solcusu kendini Türk Atfeden herkes lütfen çağrımıza kulak verin.
Yine desteklerini beklediğimiz siyasi oluşumların bilmeden anlamadan kulaktan duyma karalama politikalarına inanarak yaptıkları sözlü saldırılar bizim çizgimizden sapmamıza asla sebep olmadığı gibi bizi dahada hırslandırarak hedefe daha fazla odaklanmamıza neden olmaktadır. O dost ve kardeşlerimize de teşekkür eder, iyi, bir düşünmelerini tavsiye ederek bizlere gönül vermelerine yada destek olmalarını temenni ederim.

 
Türk bir Kurttur, Türk Bir Kartaldır, Türk Bir Pars dır ki atası ATATÜRK tür.

 
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

 
Coşkun DURMUŞ
Büyük Turan Hareketi Partisi
Genel Başkanı.

Etiketler:
📆 13 Eylül 2014 Cumartesi 19:08   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR