MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Büyükçekmece Belediye Meclisi, Afrin için tek yürek, tek ses
Büyükçekmece Belediye Meclisi, Afrin için tek yürek, tek ses

Büyükçekmece Belediye Meclisi, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de terör örgütlerine yönelik olarak sürdürdüğü operasyona tam destek vererek, tek yürek, tek ses oldu.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Ülkemizin bugününü ve geleceğini tehdit eden, sınırlarımızın güvenliğini tehdit eden her kim olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti’nin kahraman ordusu onların başına binecektir” dedi.

Şubat ayı birinci oturumunu gerçekleştiren Büyükçekmece Belediye Meclisi, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de terör örgütlerine yönelik olarak sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’na tam destek verdi.

“Türk milleti ve devleti kararlılığını göstermiştir”

Mecliste konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğine dikkat çekerek, “Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Ancak biz zor günlerin milletiyiz. Bunu 1071 Malazgirt Meydan Muharebesi’nden bugüne kadar hepimiz biliriz ve zor günlerde Türk milletinin nasıl bir tavır sergilediğini de tüm dünya çok iyi bilir. Tarihine yüzlerce kahramanlık destanı sığdıran bu milletin ne zaman nerde ne yapacağını da herkes çok iyi bilir. Bugünde yaklaşık 17 gündür Türkiye’nin güneyinde, Suriye’nin kuzeyinde ülkemizin bugün ve yarın için güvenliğini tehdit edecek, terörist gelişmelere terörist yapılaşmalara karşı Türk milleti ve devleti kararlığını göstermektedir. Kahraman Türk ordusu, bütün unsurlarıyla planlı bir şekilde Afrin harekatını gerçekleştirmektedir. Türk milletine, devletine ve ordusuna yakışır şekilde emperyalizmin ağa babalarının istememesine rağmen, engellemelerine rağmen en başarılı şekilde gece gündüz devam etmektedir. Millet olarak, devletimizin payidar olabilmesi için, ülkemizin geleceği için birlik ve beraberliğimizi koruyarak, dik duracağız” şeklinde konuştu.

📆 06 Şubat 2018 Salı 12:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR