MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
ÇAĞLA BUTİK AÇILDI

Kartal’lı bayanların yeni adresi “ÇAĞLA”butik görkemli bir törenle açıldı.

Kartal Hürriyet caddesinde bayan giyim olarak hizmet verecek olan “ÇAĞLA”butik modern çizgileri arayanların yeni adresi olacak.”ÇAĞLA”butik 15 Ağustos Cumartesi saat :14 :00’da düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

Bayan giyimin yeni adresi “Butik Çağla” Kartal Hürriyet caddesinde hizmet vermeye başladı.

Butik Çağla’nın İşletmecisi Çağla Karagülmez,giyim mağazasını abisi ile birlikte açtıklarını belirterek bayanların aradığı her şeyi Butik Çağla’da bulabileceklerini belirtti.Karagülmez ,“Kartal’a bayan giyimde yeni soluk getirdik diyebiliriz, her kesime hitap eden ürünlerimiz ve sıcacık sohbetimiz ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye başladık, Birbirinden güzel ürünlerimiz ve zengin vitrinimizi görmeleri için tüm müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz” dedi. Karagülmez,başta ailesi olmak üzere açılışa katılan ve tebrik eden, çiçek gönderen, telefonla arayan herkese teşekkür etti.

Açılışa yoğun ilgi gösterilirken ,bayanların her türlü giyisi ihtiyaçlarını karşılayacağı ve Kartal’a farklılık yaratacağı gözlendi .

Törene,Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel,CHP Kartal ilçe Başkanı Efendi Argunşah, Kartal belediyesi Başkan vekili Oktay Aksu,Kartal belediye Başkan yardımcısı Adem Uçar, Kartal belediyesi Park ve bahçeler müdürü Deniz Karacan,CHP Kartal ilçe Başkan yardımcılarından Hasan Tozkoparan, İsmet Ak,Hande Oruç,Kartal belediyesi Kartursaş Aş.yönetim kurulu üyesi Rıfat Demirhan ,Kartal’lı iş adamı Aydın Kaya ,CHP Kartal ilçe gençlik kolları Başkanı Berkant Sabancı ve basın mensupları katıldı .

Hayırlı Olsun bol kazançlar diliyoruz.

📆 16 Ağustos 2020 Pazar 12:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR