MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Flaş, Genel, Manşet, Toplum » CAMİLERDE RAMAZAN TEMİZLİĞİ TAMAMLANDI
CAMİLERDE RAMAZAN TEMİZLİĞİ TAMAMLANDI

Kağıthane Belediyesi tarafından ilçede bulunan tüm camilerin Ramazan ayı öncesi temizlik çalışmaları tamamlandı.


Ramazan ayının gelmesiyle birlikte cami ve mescitlerin temizlik çalışmaları Kağıthane’de arttırıldı. Buna göre ilçedeki 82 ibadethanenin temizliği Kağıthane Belediyesi tarafından yapıldı.


Çalışma kapsamında belediye tarafından ‘Cami Temizlik Timleri’ oluşturuldu. Halıları özel makinelerle yıkayan cami temizlik timleri, ayrıca camları ve ayakkabılıkları, mihrap, kürsü, minber gibi camilerin her yerini itinayla temizledi.


“CAMİLER DÜZENLİ OLARAK TEMİZLENİYOR”


Kağıthane Belediyesi tarafından ilçedeki ibadethaneler yıl içinde de düzenli olarak temizleniyor. Her bir caminin temizliğinin iki ayda bir gerçekleştiği çalışma kapsamında ibadet yerlerinin uhreviyatına uygun olarak güzel kokan esanslar da sıkılıyor.


Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin konuya ilişkin; ‘’ Son birkaç yıldır olduğu gibi bu Ramazan ayı da sıcak günlere denk geldi. Hava sıcaklıklarının olumsuz etkinlerini gidermek ve vatandaşlarımızın ferah ve temiz bir şekilde ibadetlerini yerine getirebilmesini sağlamak için yoğun şekilde çalıştık. Belediyemize bağlı park ve çevre ekibimizse camilerdeki peyzaj, çevre düzenlemesi çalışmalarını yaptı. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı, huzurlu bir Ramazan diliyorum.’’ dedi.

📆 05 Mayıs 2019 Pazar 21:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR