MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Çanakkale ruhu sergiye yansıdı.
Çanakkale ruhu sergiye yansıdı.

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesinde, Çanakkale 18 Mart Şehitlerini Anma etkinliği ve Çanakkale Zaferi’nin 100. Şeref Yılı kapsamında düzenlenen “Çanakkale” konulu “Resim yarışması” ile “Bir Mektup yarışması” sonuçlandı.

 

Yarışmada dereceye giren eserlerle birlikte, yarışmaya katılan eserler de okul girişlerinde sergilendi.

 

“Çanakkale” konulu sergiler için Ahmet Şimşek Kolejinde düzenlenen törende; Resim yarışmasında Birinci olan Onurcan Güray’a, İkinci olan Sude Koçak’a ve Üçüncü olan Yağız Atabek Şentürk’e, Mektup yarışmasında Birinci olan Şevval Özel’e, İkinci olan Tevfik Kura’ya ve Üçüncü olan Sinem Er’e çeşitli ödüller verildi. Törende ayrıca, Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımının, 24 takımın katıldığı Kartal İlçesi Liseler Arası Genç Kızlar Voleybol turnuvasında Sabiha Gökçen Lisesi’ni 3-0 yenerek finale kalması da coşkuya neden oldu, alkışlandı.

 
“Onurlandık.”
Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Müdürü Bora Esin törende yaptığı konuşmada, “Bu gün öğrencilerimizin bizi gururlandırdığı, onurlandırdığı çok güzel bir gün. Çanakkale konulu ‘Resim’ ve ‘Bir mektup’ yarışmalarımız sonuçlandı. Yarışmamıza yoğun bir katılım oldu. Yarışmalarımıza katılan öğrencilerimizi kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum.”dedi.

 
“Sizlerle gurur duyuyoruz.”
Ahmet Şimşek Koleji Genel Eğitim-Öğretim Yöneticisi Yasemin Kumral Şimşek ise törende yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Bu gün anlamlı bir gün. Dünyada zor hayatı yaşanılır kılan en güzel şey iyi ahlaklı olmaktır. İyi ahlaklı insan olmanın en büyük özelliği ise, vefakar olmaktır. Bu, iyi ahlaklı olmanın can alıcı noktasıdır, yapılan iyilikleri unutmamak demektir. Bu günleri, Ahmet, Mehmet, Ayşe, Hülya, Yasemin, Zeynep yerine, Yorgo, Maria olmadan rahatça yaşamamız için genç yaşta ölen, kanlarını döken insanlarımıza borçluyuz. Sizler, genç yaşlarda ölen o harika insanların anısına bu sergiyi hazırladınız, onları unutmadınız. Sizlerle gurur duyuyoruz.”

📆 18 Mart 2015 Çarşamba 17:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR