MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Çanakkale Şehitleri 100. Yılda Şükranla Anılacak
Çanakkale Şehitleri 100. Yılda Şükranla Anılacak

Çanakkale Savaşı’nın 100. Yılı onuruna açılışı gerçekleştirilecek olan “Kanla Yazılan Destan-Çanakkale” fotoğraf sergisi, 14-22 Mart tarihlerinde, Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi ile İstanbul Optimum Outlet’te ziyaret edilebilecek.

Kozzy AVM ve İstanbul Optimum Outlet, Mart ayı etkinlikleri kapsamında anlamlı bir projeye ev sahipliği yapacak. Çanakkale Savaşı’nın 100. Anma Yılı kapsamında çok önemli bir sergiyi ziyaretçileriyle buluşturacak olan Kozzy AVM ve İstanbul Optimum Outlet, zorluklarla kazanılan bir zaferi tekrar yaşatacak.

 

İş adamı ve yazar Hanri Benazus’un geniş arşivinden özenle seçilerek oluşturulan “Kanla Yazılan Destan-Çanakkale” fotoğraf sergisi, Çanakkale Savaşı’nın 100. Yılı Onuruna Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi ile İstanbul Optimum Outlet’te eş zamanlı olarak sergilenecek.

 

Fotoğrafa olan ilgisi, geniş fotoğraf arşivi ve kitaplarıyla tanınan yazar Hanri Benazus, Kozzy AVM’deki sergi alanında okurları için kita

plarını da imzalayacak.

Sanatın ve sanatçının dostu Kozzy AVM ve İstanbul Optimum Outlet’in Mart ayı etkinlikleri hakkında detaylı bilgi için http://www.optimumoutlet.com/istanbul vehttp://www.kozzyavm.com/ web adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

 

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi Hakkında:

Şık ve modern mimari konsepti ile yaşamdan keyif alanların buluşma noktası olarak konumlanan Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, gün ışığının her köşede hissedildiği, semt sıcaklığını yansıtan özel mimarisi ile aydınlık ve sıcak bir atmosfer sunmaktadır. Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, zengin mağaza karması, özel mimarisi, değişik dünya lezzetlerinin sunulduğu restoranları, 9 salondan oluşan sineması, ziyaretçilerin kültür sanat alanındaki beklentilerine cevap veren 400 kişilik Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi, sergi salonları ve açık hava terasları ile misafirlerine alışveriş, tiyatro, sinema, eğlenceyi bir arada sunmaktadır.

 

İstanbul Optimum Outlet Hakkında:

2008 yılında kapılarını ziyaretçilere açan İstanbul Optimum Outlet

, yerli-yabancı mağaza ve marka karması ile, ‘outlet’ anlayışını şehrin merkezine getirerek yılda yaklaşık 9 milyon kişiye hizmet vermektedir. “Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” mottosuyla Ataşehir’in yaşam merkezi haline gelen İstanbul Optimum Outlet, tamamı gün ışığı alan, 2500 kişi oturma kapasiteli food court katı ve açık hava terasları, Anadolu yakasında ilk ve tek olan 541 m2 büyüklükteki gerçek buz pisti ile ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatmaktadır.

📆 10 Mart 2015 Salı 18:02   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR