MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Genel, Manşet, Toplum » Carrefour İçerenköy AVM’den Nisan Sürprizleri
Carrefour İçerenköy AVM’den Nisan Sürprizleri

Türkiye’nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine Nisan ayında da kazandırmaya devam ederken minik misafirlerini eğlendirmeye ve anlamlı etkinlikler düzenlemeye hazırlanıyor.

 
18-26 Nisan tarihleri arasında Carrefour İçerenköy AVM, çocukları “Shopkins”in renkli dünyasında eğlenceli bir maceraya davet ediyor. İnteraktif atölyelerle unutulmaz bir deneyim sunacak olan “Shopkins” dünyasında çocuklar; eğlenceli ve eğitici bir gün yaşayacaklar.
23 Nisan etkinlikleri kapsamında Ataşehir 2 Doğa Koleji öğrencileri, ünlü sanatçıların katılımı ile Carrefour İçerenköy AVM’de “Beyaz Melekler” konsepinde defile düzenleyerek çocuk istismarına dikkat çekecekler.
Carrefour İçerenköy AVM eğlenceli ve anlamlı etkinlikleri ile ziyaretçilerine keyifli saatler yaşatırken kazandırmaya devam edecek.

 

Aynı gün içinde toplamda 75 TL ve katlarında alışveriş yapan Shop&Win kart sahibi bir ziyaretçisine Kia Sportage otomobil kazanma şansı sunuyor. Carrefour İçerenköy AVM misafirleri Shop&Win kartla alışveriş yaparken para kazanmanın keyfine varırken, hem de alışverişlerini bedavaya getirebiliyorlar.
Carrefour İçerenköy AVM, Çocukları Shopkins’in Sihirli Dünyası ile Buluşturacak
Carrefour İçerenköy AVM, “Shopkins” etkinliği ile çocuklara hiç unutmayacakları bir alışveriş deneyimi yaşatacak. 18-26 Nisan tarihlerinde, 13.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar; market ürünleri, meyveler, tatlılar, parti yiyecekleri ve rengarenk oyuncaklardan oluşan interaktif atölyelerde eğlenceli bir alışveriş deneyimi yaşayacaklar.
Carrefour İçerenköy AVM’de, interaktif atölyelerle eğlenceli bir deneyim sunacak olan “Shopkins” dünyasında çocuklar; market görevlisi, manav, fırıncı gibi meslekleri üstlenebilecek. İsteyen çocukların gerçek bir müşteri gibi market içerisinde alışveriş deneyimini de yaşayabilecekleri rengarenk “Shopkins” dünyasında çocuklar günlük gıda ve içecekler gibi ihtiyaçları öğrenip, “bilinçli alışveriş yapma” tecrübesi kazanacaklar.
Carrefour İçerenköy AVM ve Ataşehir 2 Doğa Koleji, Çocuk İstismarına Dikkat Çekecek

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 23 ülkeden gelecek yüzlerce çocuk ve ünlü sanatçılar eşliğinde Ataşehir 2 Doğa Koleji öğrencileri çocuk istismarlarına dikkat çekmek amacıyla Carrefour İçerenköy AVM’de kendi tasarladıkları “Beyaz Melek” kostümleriyle defile düzenleyecekler.

 

Yurt içinden ve yurt dışından 23 Nisan etkinliklerine misafir ülkelerin seyirci olarak katılacakları defilede Davut Güloğlu, Bahadır Tatlıöz, Sevde Özkaran, Mehmet Akbay gibi ünlü sanatçılar Doğa Koleji öğrencileri ile sahne alarak çocuk istismarlarına dikkat çekecekler.

 

Defile öncesi Ataşehir 2 Doğa Koleji ritim ve rock grupları, Carrefour İçerenköy AVM ziyaretçilerine eğlenceli bir performans sergileyecekler.

📆 15 Nisan 2015 Çarşamba 11:24   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR