MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”Çelebice Bir Tanışma Oldu”
”Çelebice Bir Tanışma Oldu”

CHP Kartal İlçe Başkanlığı Yönetimi 22 Mart 2018 perşembe günü Kartal Mavi cafede basınla bir araya geldi.

Geçtiğimiz Aralık ayında yapılan İlçe Başkanlığı kongresinde İlçe Başkanı seçilen Muammer Çelebi ve Yönetimi bölge basınıyla tanıştı.

Toplantıya tanışma merasimiyle başladı,katılan gazeteciler teker teker kendilerini tanıttılar. CHP Kartal İlçe Başkan’ı kendisiyle beraber toplantıya katılan yöneticilerini tanıttıktan sonra kendisi hakkında bilgiler verdi.
52 yaşında ve Gümüşhaneli olduğunu,28 yılı aşkın bir süredir inşaat sektöründe ticaret yaptığını söyledi. Siyasete yeni başlamadığını 12 Eylül darbesinin ardından oluşan yeni siyasi oluşumların içerisinde olduğunu o dönemim partileri olan SODEP ve SHP’de yöneticik ve kurucu üyelik yaptığını ve CHP’nin siyasi yasakları kaltıktan sonra CHP’de siyasi hayatını sürdürdüğünü söyledi.

Yaklaşık yarım saate yakın bir konuşma yapan Çelebi şunlara değindi;

BEN NE KENDİ MENFAATLERİM İÇİN NEDE BİR BAŞKASININ MENFAATLERİ İÇİN SİYASET YAPMIYORUM,BENİM İÇİN HERŞEYDEN PARTİMİN SİYASİ ANLAMDA HAKKETİĞİ YERDE OLMASI GELİYOR.

Bir süre siyasete ara verdim doğrudur ben bunu ardımızdan gelen gençlere de yer açılsın onlarada aktif görevler verelim bizden sonrası için onlarda hazır olsun diye düşündüm.

Sonrasında yani bu dönemde kendimi bu göreve hazır hissettiğim için aday oldum. Örgütüm,Partim uygun gördüler ve beni İlçe Başkan’ı yaptılar. Sayın Belediye Başkanımızın’da bu süreçte desteğini aldım Partilileri’me ve Başkanımıza buradan teşekküreleri’mi bildiririm.

Neden siyasete geri döndüğümün bir başka sebebide Ülkemizin içerisinde olduğu durum malum. Yaklaşık 16 yıldır Ülkeyi yönetenler Ülkeyi adeta bir çıkmazın içerisine sokmuşlardır. CHP bu Ülkenin bu durumdan kurtulacağı tek partidir be bende bu süreçte taşın altına elimi sokmak adına siyasete geri döndüm.CHP’liyim be bu ideolojiyi bilen biriyim. Önce Kartal’da tekrardan iktidar olmak ve İstanbul Büyükşehir Belediyesini alabilmek tek düşüncem bunların gerçekleşmesi için gerekirse ben ve Yönetimim, mahalle birimlerim hep beraber çalışacağız.
İnsanlar, çalışan insanlar mutlaka hata yapar evinde oturan hiçbir şey yapmayan bir insanın hata yapma şansı daha azdır. Mutlaka eksik yönlerimiz olacaktır , bu hatalar bilinçli olarak yapılmadığı sürece sornlar çözülür.

TEK SUÇLU CHP’MİŞ İNSAN ALLAH’TAN KORKAR.

Afrinde evlatlarımız şehit oluyor , bu haberler bizim içimizi sızlatıyor. Ülke nereye gidiyor yada nereye götürülüyor, şu anda Ülkemizin kuşatılmış olduğunu düşünüyorum. Karteller tarafından ,emperyalistler tarafından dört biryandan kuşatılmış durumda olduğumuzu düşünüyorum. Sanayimiz yok ettiler, Tarımımızı yok ettiler,Hayvancılığımızı bitirdiler düşünebiliyormusunuz eti dışarıdan ithal ediyoruz. Bir zamanlar bizler dışarıya hayvan ve et ithal ederken. Tek yerli ürünümüz olan şeker fabrikalarımız satılıyor ve tüm bunların tek suçlusu olarakda CHP gösteriliyor.

İnsan Allah’tan korkar son 50 yıldır Ülkeyi siz yönetiyorsunuz ve gidişatın suçlusu olarak da CHP’yi gösteriyorsunuz.
CHP iktidarı zamanında en azından bir araba yapılmıştı , yok etmesiydiniz belkide şimdi otomotiv sektöründe belkide dünya sıralamasında olabilirdik dedi ve sözlerini noktaladı.

Sonrasında Basın Mensuplarına dönerek sizlerinde sormak istedikleriniz varsa cevap vermeye hazırım dedi ve sözü basın mensuplarına bıraktı.

Gazeticilerden gelen sorulardan birtanesi şöyleydi,Kartal Belediyesi ve Belediye Başkanı hakkında iddia niteliğindeki olumsuz sorulara,belediyemiz daha yeni teftişten çıktı,onaltı müfettişin raporunda olumsuz birşeye rastlanmadı.
Bu konuyla ilgili iddialara asla katılmıyorum,Belediyemiz bu konuda alnı ak olarak belkide belediyeler arasında en şeffaf belediler arasında yerini aldı ifadelerini kullandı..

Gelen diğer bir soruda ise kendisinin İlçe Başkanlığı kongre sürecinde Kartal Belediye Başkanı Tarafından desteklendiği ve diğer İlçe Başkanlığı seçimlerinde’de önceki İlçe Başkanlarınada destek verdiği ve sonrasında onlarla aralarının bozulduğunu ileri ki dönemlerde sizde başkanla ters düşebilirmisiniz? sorusuna; Ben kendi başıma bir bireyim,Başkanımızın süreçte bana destek verdiği doğrudur,konuşmamaın başındada belirttiğim gibi benim hiçbir beklentim yoktur,bizler birlik olmak zorundayız aksine kavganın ,ters düşmenin partimize zarar vereceğini düşünüyorum. Asıl olan partimizdir,birlik olursak herşeyin üstesinden geleceğimizi biliyorum dedi ve toplantı gazetecilerle toplu resim çekimiyle son buldu..

Toplantıya katılanlar arasında (CHP)Kartal İlçe Sekreteri Süleyman Ülger ,(CHP)Kartal İlçe Başkan yardımcılarından Özer Aydın, Mert Polat,Tuncay Toptaş,(CHP) Kartal İlçe Gençlik Kolu Başkanı Tolga Gökçe,(CHP)Kartal İlçe Kadın Kolu Başkanı Nejla Erdem katıldı..
Haber Foto;Nuray Yılmaz

Galeri
📆 22 Mart 2018 Perşembe 15:34   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR