MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet » CEVİZLİ MAHALLE MUHTAR ADAYI ÜLKÜ GÖK; KARARLIYIM BU KEZ MAHALLEYE KADIN ELİ DEĞECEK
CEVİZLİ MAHALLE MUHTAR ADAYI ÜLKÜ GÖK; KARARLIYIM BU KEZ MAHALLEYE KADIN ELİ DEĞECEK

Cevizli mahallesi muhtar adayı Ülkü Gök ile bir söyleşi gerçekleştirdik kendisi bize yapacaklarından bahsetti ve şunları söyledi;

1973 Almanya doğumluyum,1983 yılından itibaren cevizlide ikamet etmekteyim. Evliyim 2 çocuk annesiyim,2009-2014 yılları arasında siyasetle ilgilendim.2014 yılından sonra siyasetten kendimi çektim, alt yapımı oluşturmaya başladım,Cevizli mahallesinde bir anket çalışması yaptım.
Bir bayan muhtara nasıl bir tepki alırız onu gördüm,olumlu tepkiler aldım beklenilenin aksine. Cevizli mahallesi biraz zor bir mahalle ve bayan muhtar adayının bu kadar kabul göreceğini açıkça tahmin etmiyordum.
Kendi ekibimi kurdum, projelerimizi hazırladık ekibimizle birlikte ve bu yola çıktık. Adayım evet mahallemize kadın eli değsin diye adayım, yıllardır yaşadığım mahalleme hizmet etmek için adayım.


Diğer mahallelerde de bayan muhtar adaylarının çıkması ve bu seçimlerde sayılarının fazla olması beni sevindirdi. Neden olmasın, bayanların muhtarlığı daha iyi yapabileceğine inanıyorum , nedenmi ? şöyleki, bir evde sorun var ve bir yerlere bu durumun iletilmesi gerek, bir erkek bu olayı çözümleme açıcısından daha yavaş davranır ve erteleyebilir, bir bayan sa mahalle muhtarı bayan olduğu zaman kendine daha yakın hisseder ve rahat anlatır sorununu, benim muhtarlığım dönemimde ben bana gelmelerini beklemeyeceğim ve muhtarlık binasından değil bilhassa mahallemde sokakları gezerek kendim onların ayağına gideceğim. Benim mahallemde kimse akşamları evinde sıkıntılı oturmayacak bileceklerki onların her zaman yanlarında olan bir muhtarları olacak.
Eşim ve çocuklarımda destekliyorlar aldığım bu kararı, aslen Giresunluyum, 35 yıldır Cevizli mahallesinde İstanbul sokakta oturmaktayım.


Mahallemiz muhazafakar bir mahalle, Kartal’ın bir çok yerinden farklı. Muhtarlık çok önemli bir nokta bence mahalle sakinleri ile devlet arasındaki köprü.
Mahallemde özellikle kadınlarımıza yönelik projelerim olacak, onların kendi ekonomilerinede katkıları olacak platformlar yaratacağım ve orada kendi imalatları olan ürünlerini paraya çevirmelerini sağlayacağım. Cevizli gençliğinin menfaatine olan spor aktiviteleri düzenleyeceğim, sadece erkeklerin değil kızlarımızında faydalanacağı aktivitiler olacak.
Yapacağımız gençlik merkezlerimizde onların kitap okumasınıda sağlayacağım.Geçenlerde yaşanan talihsiz bina çökme olayından sonra mahallemizde bu imar sorunu ilede ilgileneceğim, mahalle sakinlerimizden gelen talepler üzerine binaların güvenilirlik durumlarına da baktıracağız.
Baştada söylediğim gibi mahalleye Kadın eli değmeli diyerek yola çıktım ve bu göreve talibim mahallem teveccüh gösterip muhtar yaparlarsa beni onlara elimden gelen hizmeti yapacağıma söz veriyorum.

Cevizli mahallesi Muhtar adayı Ülkü GÖK’e çıktığı yolda başarılar dileriz.

Galeri
📆 27 Şubat 2019 Çarşamba 16:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR