MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » ”Chp 39 İlçe Kadın Kolları Başkanları İftar Yemeğinde Buluştu”
”Chp 39 İlçe Kadın Kolları Başkanları İftar Yemeğinde Buluştu”

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman Ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlemiş olduğu ,İftar Yemeği Kalamış’ta gerçekleşti.

İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığının organize ettiği iftar yemeğine,Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve MYK üyeleri de katıldı..

39 İlçeyi kapsayan ve Kadın Kolları Başkanlarının Katıldığı iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verilirken,seçim çalışmaları konusunda fikir alışveri yapıldı.

CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman misafirler ile yakından ilgilendi..

Ağırman;İlçe kadın kolları başkanlarımızla bir araya gelerek hem seçim süreciyle ilgili fikir alışverişi  yapmak için hemde birlikte keyifli bir iftar yemeğinde buluşmak istedik dedi.

Göreve geldikleri  günden itibaren ben ve yönetim kurulu üyelerim sahada olduk sanki yarın seçim olucakmış gibi çalışmalarımızı hızlandırdık, kaldı ki öylede oldu ve baskın bir seçimle karşı karşıya geldik.

Çok zor bir sürecin içerisinde olduklarını ekleyen Ağırman,bizler umutluyuz umudu bizler yaratacağız 12 gündür hiç durmaksızın sokaklarda sahalardayız ,çalmadığımız kapı ,girmediğimiz ev bırakmıyoruz ,ben ve yönetim kurulu üyelerim aynı şekilde 39 İlçe Kadın kolları başkanlarım, yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte bu mücadeleyi sürdürüyoruz..

Ben inanıyorum’ki bu mücadele 24 Haziranda dahada anlam kazanacak ve Partimizin iktidarı ile  taçlanacaktır, ben davetimize katılan tüm başkanlarıma teşekkür ediyorum afiyet olsun tutulan oruçlarınız kabul olsun dedi.

Haber Foto,Nuray Yılmaz

 

 

 

 

 

Galeri
📆 08 Haziran 2018 Cuma 01:01   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR