MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Başkan Altınok Öz’ü Ziyaret Etti
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Başkan Altınok Öz’ü Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Miletvekili, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP Parti Meclis Üyesi Gülseren Onanç, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. 

 

Ziyarette Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’da yapılan hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Altınok Öz, uygulamada olan Etap-1, Etap-2, riskli alanlar, Ceviz Meydanı, Uğur Mumcu Kent Meydanı ve Kartal’da devam eden deprem ve yerine dönüşüm çalışmalarında gelinen noktayı da Ağbaba ve Onanç ile paylaştı.

 

 

Başkan Altınok Öz, Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP Parti Meclis Üyesi Gülseren Onanç, daha sonra Kartal Belediyesi’nin Sosyal Medya departmanını, Tasarım Araştırma Katılım “TAK KARTAL”ın çalışma ekibini ve Kartal Belediyesi Yeni Hizmet binasının beşinci katında olan Akıllı Bina Yönetim Şefliği’ni ziyaret ettiler. Burada Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP Parti Meclis Üyesi Gülseren Onanç, yapılan çalışma ve projeler hakkında bilgi verildi. Ziyaretin sonunda ise Ağbaba ve beraberindeki heyet, Kartal Belediyesi Meclis Salonuna geçti. Başkan Altınok Öz, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları toplu fotoğraf çektirdiler.

 

 

Ziyaret sonunda, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba; CHP Belediye Meclis Grubunu ziyaret ederek yapılan meclis çalışmaları hakkında bilgi alıp grubu ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü çalışmalarından dolayı kutlayarak başarılar diledi.

 

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ise Veli Ağbaba ve Gülseren Onanç’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

Etiketler:
📆 06 Kasım 2014 Perşembe 10:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR