MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » “CHP KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI BASINLA BİR ARAYA GELDİ”
“CHP KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI BASINLA BİR ARAYA GELDİ”

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve Yönetiminin düzenlemiş olduğu kahvaltıda ,CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayları ,Kartal’da bulunan Özsüt Cafe Restaurantta bir araya geldiler.

CHP Kartal İlçe Başkan’ı Muammer Çelebinin açılış konuşmasıyla başlayan ve Dokuz aday adayının bir araya geldiği toplantı, karşılıklı soru cevap şeklinde ve aday adaylarının kendilerini tanıtıp projelerini kısaca tanıtmasıyla devam etti.
Kahvaltıya katılan aday adayları arasında mevcut Kartal Belediye Başkan’ı Op.Dr Altınok Öz’de vardı. Basın mensupları Öz’e hem geçmiş 9 yıllık iktidarı ile ilgili hemde bundan sonraki dönemde ve adaylaşırsa neler yapacağı hakkında sorular sordular.
Basın mensuplarının sorularına cevap veren Altınok Öz, başka bir programa katılacağını belirtip toplantıdan erken ayrıldı.
Sırası ile aday adayları söz aldılar ve projeleri hakkında bilgiler verdiler. Doç.Dr Hüsnü Süslü, Yüksek Mimar Oğuz Aykan, Mali Müşavir Erol Altunoğlu,İş adamı ve siyasetçi Ercan Güvenç,CHP Kartal Eski İlçe Başkanlarından Yüksel Çiftçi,İş adamı Ali Turabi Artuç,Gökhan Yüksel,Harun Özdemir Kartal için yapacakları projelerini anlattılar.

Kahvaltı finalde hatıra Fotoğrafı çekinilmesiyle son buldu.

Toplantıya katılan aday adayları,CHP Kartal belediye başkanı Op.Dr Altınok Öz,CHP Kartal belediye başkan aday adayı Doç.Dr.Hüsnü Süslü,CHP Kartal belediye başkan aday adayı Yükselo Mimar Oğuz Aykan,CHP Kartal belediye başkan aday adayı Yönetici Yüksel Çiftçi,CHP Kartal belediye başkan aday adayı Ekonomist GökhanYüksel,CHP Kartal belediye başkan aday adayı İş adamı Ercan Güvenç ,CHP Kartal Belediye başkan aday adayı Mali Müşavir Erol Altınoğlu, CHP Kartal Belediye başkan aday adayı Harun Özdemir katıldı.

Galeri
📆 25 Kasım 2018 Pazar 17:27   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR