MENÜ ☰
ARTDUŞ
Eylül 2024
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Etkinlikler, Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » CHP KARTAL GENÇLİĞİ TURGUT KADIZ’I UNUTMADI
CHP KARTAL GENÇLİĞİ TURGUT KADIZ’I UNUTMADI

Bundan yedi yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda eden ,Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe gençlik kolları üyesi Turgut Kadız ,31 .yaş gününde unutulmayarak anıldı.

CHP KARTAL GENÇLİĞİNDEN VEFA ÖRNEĞİ

Anma programını Cumhur Halk partisi Kartal İlçe gençlik kolları başkanı Caner Boz ve yönetim kurulu üyeleri düzenlerken ,Turgut kadız’ın annesi ve babasıda doğum günü anmasına davet edildi.

ACILI ANNE VE BABADAN DUYGULANDIRAN CÜMLE ;

“Turgut’un acısı yüreğimizde çok taze”

Genç yaşta hayatını kaybeden Tugut Kadız’in acılı anne ve babası, CHP Kartal İlçe gençlik kollarına teşekkür etti ve gözyaşlarına hakim olamadılar. Oğlumuz ,canımızı kaybettik. Acısı asla geçmeyecek ve her zaman yüreğimizde kalacak eğer yaşasaydı henüz 31 yaşında olacaktı, doğum gününde ona sarılacaktik ama olmadı ifadesini kullandılar .

CANER BOZ ;VERMİŞ OLDUĞU EMEK VE MÜCADELESİ İLE HER ZAMAN BİZİMLE OLACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe gençlik kolları başkanı Caner Boz, Turgut Kadız’ın doğum günündeki anma programında konuştu .Boz ,benim için ve partimiz için çok değerli olan abimi Turgut Kadız’ı kaybetmek bizleri derinden üzdü. Yıllar o kadar çabuk geçtiki onun mücadelesi hafızalarımızda daha dün gibi duruyor .Yaşasaydı 31 yaşında olacaktı. Cumhuriyet Halk Partimize vermiş olduğu emek ve mücadele her zaman bizimle olacak. Degerli ailesi ve Genç kardeşimizle onu anmak ve unutmadığımızı göstermek için burada bir araya geldik .İYİKİ DOĞDUN TURGUT ABİ ifadesini kullandı..

CHP Kartal İlçe gençlik kolları başkanlık odasına Turgut kadız’ın resmi konuldu ..

Galeri
📆 26 Ağustos 2024 Pazartesi 10:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR