
CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, yaklaşan ilçe kongresi öncesi saha çalışmalarını hızlandırdı.

Polat, bu kapsamda Cevizli Mahallesi’nde partililerle bir araya gelerek seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulundu.
Cevizli Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda örgütlenme faaliyetleri, mahalle bazlı ihtiyaçlar ve kongre sürecinde izlenecek stratejiler masaya yatırıldı. Katılımın yoğun olduğu buluşmada, partililerin görüş ve önerileri de not alındı.

Toplantının ardından kısa bir açıklama yapan İlçe Başkanı Polat, “Kartal’da güçlü bir örgüt yapısı kurmak ve her mahallede halkla doğrudan temas kurmak temel önceliğimiz. Bu süreçte tüm yol arkadaşlarımızla birlikte çalışıyor, mahalle mahalle vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz,” ifadelerini kullandı.
Polat’ın Cevizli ziyareti, kongre sürecine hazırlık kapsamında gerçekleştirdiği mahalle toplantılarının bir parçası olarak dikkat çekti.
CHP Kartal İlçe Örgütü’nün önümüzdeki günlerde diğer mahallelerde de benzer buluşmalar gerçekleştirmesi bekleniyor.

Bir yanıt yazın