MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » CHP KARTAL İLÇESİ KADIN KOLLARI GENİŞLETİLMİŞ DİVAN TOPLANTISI YAPILDI
CHP KARTAL İLÇESİ KADIN KOLLARI GENİŞLETİLMİŞ DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçesi Kadın kollarında toplantı heyecanı vardı. Genişletilmiş Divan toplantısına katılım oldukça fazlaydı. CHP’li kadınlar Partilerinin İlçe Başkanlığının davetine icabet ederek geniş katılımlı bir toplantı düzenlediler.

 

DSCF2947

KADINLAR SEÇİMLERİ DEĞERLENDİRDİ

Seçimleri , seçimlerde alınan sonuçları ve sonrasını da konuşan Partili kadınlara söz hakkı verilerek onlarında bu konulardaki düşünceleri alındı. CHP Kartal İlçesi Kadın kolları Başkanı Refika Öztürk’ün ve Divan Üyeleri Saciye Şenlik , Münevver Çetinkaya Aytemur’un Yönetiminde gerçekleşen toplantıda Kartal Kadın kolları Yönetiminde bulunan yönetim kadrosuna ve Parti üyelerine seçim sürecinde ve yaklaşım aşamasında gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür edildi.


DSCF2964

ALTINOK ÖZ ; KADINLARIMIZIN HERZAMAN YANINDAYIM DEDİ VE ONLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantıya aynı zamanda Kartal Belediye Başkan’ı Op.Dr.Altınok Öz’de katıldı. ÖZ yaptığı konuşmasında Kadınların gerek toplumun her alanında , gerek Siyasi Partilerde ve Ülke Yönetiminde çok önemli bir rol oynadıklarını belirtti. Başkan olduğu ilk dönemde ve gelecekteki üç yıl’da herzaman Kadınlarımızın yanında olacağını onların Parti adına yapacakları her hizmet için elinden geleni yapacağını söyledi.
Düzenlenen toplantının amacına ulaşmış olduğunu katılımda bulunan kadın üyelerimizin çokluğundan anladığını , kadınlarımızın göstermiş oldukları bu tutumdan dolayı memnun olduğunuda dile getirdi. Kadınlarımızın Siyasette daha aktif olmalarını ve sayılarının dahada yükselmesi gerektiğinide vurguladı ve katılımcı kadınlara teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

DSCF2951

CHP’NİN İKTİDARI ALTINDA TOPLANACAĞIZ

1 Kasım seçimlerini ve sonuçlarını da değerlendiren Kadınlar Partilerini iktidar yapmak için daha çok çalışacaklarını , varsa yapılan hataları iyi değerlendirip en aza indirgeyeceklerini ve ileri ki zamanlarda CHP’nin hakkettiği yerlere geleceğini ve 13 yıldır süren Ak Parti iktidarına son vereceklerini söylediler.
Ortak temennileri ; Daha modern bir Türkiye için Atatürk’ün açtığı yolda bıraktığı mirasına sahip çıkarak devam edeceklerini ve bir gün mutlaka Cumhuriyet Halk Partisinin İktidar şemsiyesi altında toplanacaklarını dile getirdiler.
Toplantıya katılanlar arasında Kartal Belediye Başkan’ı Op.Dr. Altınok Öz’ün yanısıra Geçtiğimiz dönem 1. Bölge Milletvekili adaylarından Derya Şentürk, Kartal Belediyesi Eski Başkan Yardımcılarından Gülseren Böyüktaş, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Av. Perihan Sevim,Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Nihal Korkmaz, CHP Kartal Kadın kolları Yönetimi, çok sayıda Partili üye ve basın mensupları katıldı.
Haber- Foto: Nuray Yılmaz

 

DSCF3010 DSCF3003

Galeri
📆 21 Kasım 2015 Cumartesi 17:41   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR