MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Asayiş, Genel, Manşet, Toplum » CHP KARTAL İŞÇİNİN EMEKÇİNİN YANINDA
CHP KARTAL İŞÇİNİN EMEKÇİNİN YANINDA

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlandı. İstanbul’da kutlamaların adresi bu yıl Bakırköy olurken, Taksim’e çıkmak isteyenlere izin verilmedi.

Marmara Forum’un önünde sabah saatlerinden itibaren toplanan DİSK ve TMMOB’un da aralarında bulunduğu bazı sendikalar, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilci ile üyeleri, iki arama noktasından geçtikten sonra kortej oluşturdu.

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, kortejin önünden yürüdü.Pankartlar açarak, sloganlar atıp şarkı ve marşlar söyleyen katılımcılar, Bakırköy Halk Pazarı’na geldi.

1 Mayıs Kutlamalarına İstanbul’un her ilçesinden olduğu gibi Kartal’dan da katılım oldu. CHP Kartal İlçe Başkanlığı önünden kaldırırlan araçlarla Bakırköy’e giden CHP Kartal ilçe örgütü ve partililer etkinliklere katıldılar.
Kartal Belediye Başkan’ı Gökhan Yüksel, CHP Kartal İlçe Başkan’ı Muammer Çelebi, CHP İstanbul İl Başkan’ı Canan Kaftancıoğlu,CHP İstanbul İl Yöneticisi Özgür Nas, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkan’ı Yeşim Ağırman , CHP Kartal Kadın Kolları, CHP Kartal Gençlik Kolları’da etkinliğe katılanlar arasındaydı.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan’ı Ekrem İmamoğlu’da 1mayıs kutlamalarına katıldı ve Sahneye çıktı kısa bir konuşma yaptı. Ekrem İmamoğlu, Urfa’da yaşamını kaybedenlere baş sağlığı diledi. “Emeğinizin ve emeğimizin karşılığını aldığımız günlerde birlikte olmayı diliyorum. Hepinizi çok seviyorum, bayramınız kutlu olsun” diyen İmamoğlu daha sonra sahneden indi.

Galeri
📆 01 Mayıs 2019 Çarşamba 22:23   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR