MENÜ ☰
ARTDUŞ
Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Etkinlikler, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » CHP KARTAL KADIN KOLLARI MEME KANSERİNE DİKKAT ÇEKTİ .
CHP KARTAL KADIN KOLLARI MEME KANSERİNE DİKKAT ÇEKTİ .

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe kadın kolları tarafından ,meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Temalı Panel Düzenlendi.

Konunun uzmanları Op. Dr. Coşkun Gündüz ve Doç. Dr. Murat Uludağ’ın konuşmacı olduğu, Meme Kanseri ile Kadın Sağlığı konulu paneline katılım oldukça fazlaydı…

“Mira Bebek Unutulmadı”

Sma hastası beş aylık Miray Dönertaş’ta unutulmadı .Miray Bebek için salon dışına kumbara konuldu .Destek verenleri tebrik ediyorum..

Panele katılım sağlayıp destek sunanlar arasında CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat ve Yönetimi, CHP Kartal Gençlik Kolları Başkanı Caner Boz ve Yönetimi, Kartal Belediye Meclis Başkan Vekili Özlem Bulut, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Dr.Dilek Kars ,STK Temsilcileri,Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı…

Programın açılış konuşmasını CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Özlem Cendere Doğan yaptı.Cendere ,konuşmasında Kadınların adeta korkulu rüyası haline gelen Meme Kanseri için erken tanının önemine vurgu yaptı .Kadınların bu anlamda bilinçlenmesi ve Farkındalık oluşturulması anlamında bugün yaptığımız programları her zaman tekrarlayacağız ifadesini kullandı.

Panelde Kadın Kolları tarafından misafirlere özel olarak hazırladıkları pembe kurdele ve pembe fular hediye edildi..

Program,konuşmacılara çiçek taktimi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Galeri
📆 18 Ekim 2024 Cuma 13:53   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR